Roşiile te scapă de crăpăturile pielii

1 49861 original jpg jpeg

Ai palmele şi călcâiele crăpate? Află că, datorită conţinutului bogat de substanţe minerale şi de vitamine, roşiile sunt un tratament eficient împotriva pielii aspre şi a crăpăturilor.

Ca să scapi de pielea aspră,ai nevoie de un tratament pe bază de roşii. Pui zeama de la două-trei roşii într-un bol,adaugi o linguriţă de glicerină şi ţii mâinile în amestecul rezultat,timp de aproximativ 10 minute. Faci tratamentul până când pielea îşi recapătă supleţea.

Mai poţi folosi  o pastă formată dintr-o lingură de miere,o linguriţă de glicerină,o linguriţă de oţet din vin alb şi 100 de ml de apă de trandafiri. Încălzeşti ingredientele câteva minute,la foc mic,după care aplici pasta obţinută pe mâini,timp de un sfert de oră.

Iar dacă vrei şi unghii frumoase,apelează la lămâie. Storci una-două lămâi şi ţine unghiile în sucul rezultat,timp de 15-20 de minute. Iar pentru strălucire,cea mai indicată este coada calului,din care prepari o infuzie. O obţii foarte uşor,din 50 de grame de plantă uscată şi 400 de ml de apă. Nu trebuie decât să ţii unghiile în această soluţie zece minute,zilnic.



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg