Scapă de vergeturile de după naştere cu trucurile Adelinei Pestriţu!

1 83447 original jpg jpeg

Ca orice femeie însărcinată, şi Adelina Pestriţu s-a confruntat cu problema vergeturilor. Acestea apar în momentul în care pielea nu este suficien de elastică. Pielea se crapă de la îngrăşat şi venele mici de la nivelul dermei se crapă. Aşa iau naştere vergeturile. Dar le poţi ţine la distanta cu o hidratare corectă.

Scapă de vergeturile după naştere cu trucurile Adelinei Pestriţu! Vedeta a mărturisit pe blogul ei cum a procedat pentru ca trupul ei să nu se confrunte cu această problemă neplăcută:

"Bună, dragile mele! Am primit mesajele voastre despre cum să procedaţi atunci când pielea se întinde pe parcursul celor 9 luni de sarcină şi, m-am gândit că un articol despre cum am procedat eu, v-ar ajuta mai mult decât dacă v-aş răspunde fiecăreia, individual.

Ştim cu toţii că pielea este capabilă de multe transformări, însă trebuie ajutată şi de noi, astfel încât să nu capete un aspect neplăcut şi, să evităm apariţia acelor firişoare roşii, care ulterior devin albe şi inestetice, numite vergeturi, de care nu mai scăpăm niciodată, din momentul în care îşi fac simţită prezenţa. Cel mult, le putem diminua.

Atenţia pentru corpul nostru înseamnă respect de sine şi doza de sănătate pe care ne-o putem asigura în mod propriu.

image

Cât am fost însărcinată, am fost foarte “silitoare” din acest punct de vedere. Zilnic aveam un ritual de îngrijire de la care nu m-am abătut nici măcar o zi. Dimineaţa şi seara foloseam ulei de corp pentru femei însărcinate. Le-am schimbat odată la 3 luni, să nu îmi învăţ pielea cu un singur tip de ulei şi să nu mai reacţioneze la el. În primele şi în ultimele luni l-am folosit pe cel de la BioOil, iar în lunile de mijloc, Mustela. Cu ambele m-am “înţeles” foarte bine, drept pentru care încă le folosesc şi după ce am născut.

Zonele predispuse apariţiei vergeturilor sunt: fesele, sânii, burta, coapsele. Drept pentru care, dacă insistaţi cu acest ritual timp de cele nouă luni, în proporţie de 70% nu veţi avea vergeturi. Nu am spus ?, pentru că de multe ori ţine şi de cum sunteţi construite.

O altă varianta la îndemână o reprezintă masajele corporale. Personal, am mers de 2 sau 3 ori pe săptămână la masaj. Pe lângă funcţia de relaxare, vă asigură şi o formă excelentă de hidratare, dau elasticitate pielii şi astfel pregătiţi pielea uşor-uşor pentru ce urmează. Chiar dacă există femei care nu dau prea multă importanţă acestui aspect, sunt de părere că o piele sănătoasă trebuie îngrijită cu multă atenţie.

Vă mai pot recoamanda crema pentru elasticitatea pielii de la firma Guinot(cu ambalaj roşu). Puteţi face un cocktail de creme şi uleiuri, care vor deveni un răsfăţ bine-meritat pentru pielea voastră supusă schimbării. Acest tratament vă va ajuta şi în procesul de retragere a ţesutului, după ce veţi duce “misiunea” la bun sfârşit. Dacă nu toleraţi produsele de mai sus, vă recomand să apelaţi la cele naturiste.

image

Uleiul de cocos şi de migdale sunt minunate pentru graviduţe. Pe lângă toate aceste produse de îngrijire, burtiera să vă fie nelipsită din dotare, mai ales pe parcursul nopţii. Este confortabilă şi vă ajută să vă odihniţi minunat, susţinând greutatea burticii. Prin această susţinere, pielea nu va mai fi nevoită să se forţeze la cote maxime, ci va beneficia de câteva momente de relaxare.

Sper ca aceste sfaturi să vă fie de folos şi să nu vă “întâlniţi” cu semne ale ţesutului crăpat", a mărturisit Adelina Pestriţu pe blogul ei.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg