Sfaturi de frumuseţe cu oţet de mere

1 59339 original jpg jpeg

Oţetul de mere te poate ajuta în rutina de frumuseţe. Acest ingredient poate fi folosit pentru a preveni acneea şi contribuie ca oja să se menţină pe unghii mai mult timp.

Iată toate modurile prin care oţetul de mere te poate ajuta să arăţi mai bine.

Pentru o piele fină

Adaugă 100 de ml de oţet de mere în cadă de baie plină cu apă caldă, fă baie 15 minute. Această baie va ajuta la restabilirea echilibrului PH-ului pielii şi va îndepărta cu succes celule moarte.

Soluţie pentru ten

Amestecă o lingură de oţet de mere în două căni de apă. Umezeşte o dischetă demachiantă şi aplică amestecul pe faţa curată şi uscată pentru a strânge pielea. Nu clăti! (mirosul se va risipi repede). Acizii alfa-hidroxi care se găsesc în oţetul de mere şi acidul acetic va stimula circulaţia sângelui şi va micşora porii.

Descurcă părul

Pune două linguri de oţet de mere într-o cană de apă şi clăteşte-ţi părul după ce-l şamponezi. Acidul acetic din oţetul de mere va îndepărta rezidurile,va descurca părul şi va oferi firelor de păr strălucire.

Accelerează vindecarea arsurilor solare

Pune jumătate de ceaşcă de oţet de mere în patru căni de apă. Umezeşte o dischetă demachiantă în această soluţie şi aplică pe pielea arsă de soare. Oţetul de mere reface echilibrul pH-ului pielii şi accelerează vindecarea.

Te scapă de mătreaţă

Fă o soluţie din părţi egale de oţet de mere şi apă. Masează scalpul cu acest amestec înainte de şamponare. Poţi, de asemenea, să pui o linguriţă de oţet de mere în şampon şi spală-te cu acesta. Oţetul de mere are proprietăţi naturale anti-fungice de combatere şi de atenuare a mătreaţii.

Înlătură mirosul neplăcut al picioarelor

Pune o ceaşcă de oţet de mere şi patru de apă într-un vas. Scufundă-ţi picioare 15 minute în această soluţie,clăteşte şi usucă cu un prosop curat. Proprietăţile antiseptice ale oţetului de mere ajută la dezinfectarea picioarelor şi la îndepărtarea mirosului neplăcut. În plus, datorită proprietăţilor anti-fungice ale oţetului de mere previne apariţia micozei piciorului.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg