Somnul te face mai frumoasă

1 47970 original jpg jpeg

Ce-ai zice de un somn de „frumuseţe”? De ce? Pentru că, noaptea, celulele se regenerează cu o viteză extraordinară. Iată de ce trebuie să ţii cont!

După o noapte de somn liniştit,ai un ten mai luminos,iar după una fără odihnă,tenul este şi el „obosit”.

Dacă în timpul zilei epiderma îşi îndeplineşte rolul protector,noaptea are misiunea de a reface „daunele” suferite în timpul zilei.

Este momentul cel mai potrivit pentru a aplica un produs sau un tratament de regenerare. Nimic nu este mai bun pentru frumuseţea pielii decât un somn odihnitor.

Ritual obligatoriu înainte de culcare

Înainte de aplicarea cremei hidratante sau regenerante de noapte,se impune o demachiere riguroasă,pentru a îndepărta toate impurităţile.

O dată pe săptămână poţi folosi şi o mască nutritivă sau purifiantă,înainte de culcare,după demachiant şi tonic. Aplică apoi crema de noapte pe faţă,pe gât şi pe decolteu.

Pentru ten – mix de uleiuri esenţiale

Uleiurile esenţiale favorizează somnul liniştit şi ajută la repararea celulelor pielii. Prepară-ţi un amestec din 20 de picături de uleiuri (maghiran,busuioc,lavandă,verbină,lemn de trandafir),pe care să le încorporezi într-un ulei de bază (migdale dulci,germeni de grâu). Întinde amestecul pe tot corpul cu o jumătate de oră înainte de culcare.Cură revitalizantă pentru păr

Agresiunile cotidiene (umiditate,soare,poluare etc.) degradează părul,afectându-i supleţea şi strălucirea.

Seara este momentul potrivit pentru a aplica un tratament regenerator,pe care să-l laşi peste noapte.

Tot ce trebuie să faci este să-ţi cumperi ulei de cocos,să-l pui într-o oală cu apă fiartă şi să aştepţi până-şi schimbă consistenţa.

Poţi aplica apoi uleiul pe păr,masând uşor. Acoperă-ţi capul cu un prosop,iar dimineaţa spală-ţi părul cu şamponul obişnuit.

Pentru că pielea din jurul ochilor este foarte fină,aceasta este prima zonă în care apar ridurile. Cremele speciale nu sunt miraculoase,însă hidratează şi diminuează ridurile şi cearcănele.

Seara,înainte de culcare,aplică o cantitate mică de cremă. Punctează uşor sub ochi,dinspre colţul intern spre cel extern,apoi masează delicat zona.

Laptele cald şi infuziile de plante sunt cunoscute pentru efectele lor benefice asupra somnului. La fel de benefic este şi un amestec de lavandă,maghiran,tei,portocale,floarea pasiunii şi mac.

Pentru un somn de bebeluş,bea acest amestec cu 20 de minute înainte de culcare. În cazul în care te trezeşti peste noapte,bea acelaşi amestec,la care ai mai adăugat şi valeriană. O cură de 20 de zile este ideală.

Acum microcirculaţia este la capacitate maximă. Totodată,pielea poate absorbi la nivel maxim produsele de înfrumuseţare.

Concluzia:nu te culca fără să aplici înainte o cremă de noapte bună!

Multiplicarea celulelor de la nivelul pielii începe puţin după miezul nopţii,ceea ce înseamnă că acum este momentul în care acestea se reînnoiesc la viteză maximă.

Ten radiant,proaspăt,frumos... Totul este la superlativ. Îl adori!

La suprafaţă,pielea începe să lucească,deoarece producţia de sebum este maximă. Repede,aplică un şerveţel matifiant!

Sfat

Pernele cu oxizi de cupru stimulează sinteza colagenului,substanţă care oferă elasticitate pielii.



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg