Spălare pe faţă cu bicarbonat de sodiu şi ulei de cocos

spălare pe faţă cu bicarbonat de sodiu jpeg

Curăţarea feţei zi de zi este un obicei benefic tenului. Pentru că unele produse din comerţ sunt foarte scumpe, îţi recomandăm un preparat natural, pe care îl poţi obţine cu uşurinţă acasă. Iată ce trebuie să ştii despre o spălare pe faţă cu bicarbonat de sodiu şi ulei de cocos.

Reţeta pe care ţi-o propunem astăzi conţine doar două ingrediente:ulei de nucă de cocos şi bicarbonat de sodiu. Ele sunt extrem de eficiente în tratarea pielii cu probleme. Spre deosebire de produsele cosmetice pentru ten care conţin substanţe chimice dăunătoare,acest amestec este util pentru piele,oferind efecte fantastice în tratarea cicatricilor,acneei,roşeaţei şi în eliminarea celulelor moarte.

Spălare pe faţă cu bicardonat de sodiu şi ulei de nucă de cocos

Pe de o parte,bicarbonatul de sodiupoate fi utilizat ca odorizant,agent de lustruire şi produs de curăţare în gospodărie. Mai mult,este util şi în albirea dinţilor şi ca remediu împotriva acneei. Totodată,reglează pH-ul pielii şi ajută la vindecarea erupţiilor.

Când vine vorba de spălare pe faţă cu bicarbonat de sodiu şi ulei de nucă de cocos, uleiul de cocos are proprietăţi de vindecare,hidratare şi calităţi antibacteriene care hidratează intens pielea,în timp ce-i atenuează problemele. Acţiunea sa este mai blândă,şi,astfel,reglează efectul dur al bicarbonatului de sodiu,astfel încât combinaţia lor este sigură în cazul persoanelor care au pielea sensibilă.

Cum prepari demachiantul natural

Cantităţile de ingrediente utilizate în reţetă sunt stabilite în funcţie de tipul de piele. De exemplu,dacă ai tenul sensibil,foloseşte 2 linguri de ulei de nucă de cocos şi o lingură de bicarbonat de sodiu. Dacă vrei să foloseşti preparatul ca exfoliant,se prepară amestecul în proporţie de 1:1.

Amestecă uleiul de nucă de cocosşi bicarbonatul de sodiu şi aplică produsul pe piele. Masează pielea prin mişcări circulare şi după aceea spală-te cu apă caldă. Poţi să utilizezi amestecul ca mască facială şi să-l laşi să acţioneze 10-15 minute.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg