Suc de ceapă, pentru un păr puternic

1 72598 original jpg jpeg

Îţi cade părul ori acesta se subţiază? Părul este o parte a identităţii noastre, aşa că ar fi bine să iei măsuri din timp dacă vezi că acesta este din ce în ce mai fragil.

Cum ajută ceapa la creşterea părului şi întărirea lui

Ceapa este bogată în sulf. Acest mineral este unul dintre principalele elemente constitutive ale părului. El îmbunătăţeşte circulaţia sangvină şi oferă foliculilor de păr substanţele nutritive de care are nevoie. Ceapa are,de asemenea,proprietăţi antibacteriene,aşa că ajută scalpul să facă faţă posibilelor infecţii care duc la pierderea părului. Mai mult decât atât,ceapa conţine enzime care pot preveni albirea prematură.

Cum obţii suc de ceapă pentru creşterea părului

Acest remediu natural poate nu ţi se pare atrăgător,dar a fost un tratament de succes în întărirea şuviţelor de păr de zeci de ani. Curăţă o ceapă şi tai-o mărunt şi pune-o în blender. Cu sucul obţinut,masează scapul. Lasă sucul să acţioneze cel puţin 15 minute,apoi şamponează părul.

Ceapă şi miere pentru întărirea părului

Pune într-un vas ¼ cană de suc de ceapăşi o lingură de miere. Omogenizează bine ingredientele şi aplică pasta pe scalp. După 30 de minute,şamponează şi clăteşte părul cu apă călduţă din abundenţă. Apelează la acest tratament cel puţin de trei ori pe săptămână şi urmează-l două luni,pentru a avea un păr puternic şi mai strălucitor.

Ce mai poţi încerca dacă îţi cade părul

Dacă te deranjează mirosul puternic de ceapă,adaugă suc de lămâie sau apă de trandafir în apa cu care îţi clăteşti părul. Poţi folosi de asemenea uleiuri esenţiale,cum sunt cel de rozmarin,lavandă şi mentă.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg