Tratamente cu miere pentru frumuseţe

1 72533 original jpg jpeg

Foloseşti mierea la prăjituri, în ceaiuri, dar totuşi acest dulce natural este extrem de benefic şi în alte scopuri. Descoperă cât de utilă este mierea şi în afara bucătăriei!

Înlocuieşte balsamul de buze

Dacă ai buzele crăpate,tratează-le cu miere. Aceasta înlocuieşte cu uşurinţă balsamul de buze,mai ales pe timpul iernii.

Vindecă rănile

Mierea este considerată un antiseptic natural. Datorită proprietăţilor sale antimicrobiene,acest medicament din natură poate fi utilizat la tratarea rănilor şi chiar a arsurilor.

Hidratează pielea de pe coate

Pielea uscată de pe coate este inestetică şi îţi poate crea un disconfort. Tratează această problemă,aplicând miere pe zonele dezhidratate. Las-o să acţioneze timp de jumătate de oră şi apoi îndepărteaz-o cu apă caldă.

Exfoliază tenul

Mierea poate fi folosită şi pe post de gomaj natural. Prepară-ţi în casă o cremă exfoliantă din câteva midgale sfărâmate,o lingură de miere,sucul de la o lămâie şi aplic-o pe ten. În felul acesta vei îndepărta celulele moarte de pe pielea feţei,iar tenul tău va fi mai luminos.

Întinde părul

Dacă părul tău devine ondulat după fiecare spălare,atunci e timpul să apelezi la trucurile cu miere. După ce te-ai şamponat şi te-ai  clătit,aplică mierea la capete şi las-o să acţioneze câteva minute,după care o îndepărtezi cu apă caldă.

Dacă vrei ca părul tău să fie strălucitor,adaugă o linguriţă de miere la un sfert de cană cu apă şi pune soluţia obţinută pe părul curat şi ud. Nu este nevoie să te clăteşti pe cap,ci doar să te usuci,iar părul tau va căpăta un aspect mai sănătos.

Citeşte şi:

Mierea-tratament dulce pentru ten

Masajul cu miere,efect anticelulitic



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg