Trucuri ca să nu transpiri vara asta

sweating 1 2716 1810 90 jpeg

Nimic nu e mai enervant decât senzaţia căldurii dogoritoare a verii, care pur şi simplu lipeşte de hainele în care ai plecat de acasă. Iată câteva trucuri pentru a ţine sub control transpiraţia vara asta.

Optează pentru haine mai largi. Cu cât mai vaporoase,cu atât mai bine! În esenţă,cu cât materialul îţi atinge mai puţin corpul,cu atât vei avea impresia de răcoare. Fie că o crezi sau nu,o rochie maxi,largă,va fi cu mult mai răcoroasă decât o pereche de pantaloni scurţi.

Renunţă la sutienul cu cupe,în favoarea unei bustiere,necăptuşite. O variantă din bumbac a acesteia va menţine temperatura corpului constantă şi,deci,nu vei mai transpira la fel.

Evită ţesăturile fragile,prea delicate,dacă nu vrei ca hainele să ţi se lipească de corp. Ţesăturile uşoare sunt foarte bune pentru vremea caldă,dar au nevoie de ceva mai multă structură/textură, astfel încât să nu ţi se lipească de corp,de îndată ce începi să transpiri.

Alege haine din materiale naturale. Bumbacul,de exemplu,îţi lasă pielea să respire mai bine decât poliesterul. Este,de asemenea,mai indicat în cazul sudorii,pentru că se usucă mai repede,şi,deci,nu te vei simţi transpirată.

Înainte să ieşi din casă,fă un duşfierbinte pentru a reduce temperatura corpului şi exfoliază-ţi pielea în profunzime. Celulele moarte ale pielii te pot face să transpiri şi mai mult. Un duş rece s-ar putea să te răcorească pe moment,însă,ulterior,corpul tău va reacţiona şi va încerca să ridice temperatura internă. Vei începe practic să transpiri înainte de a ieşi din casă.

Îmbracă-te doar cu haine la fel de proaspete şi curate ca şi tine! Să rulezi aceleaşi haine între spălări este o modalitate bună de a avea de spălat mai puţin,ştim asta,doar că,vara,bluzele şi tricourile stochează în fibrele lor murdăria,sudoarea şi celulele moarte ale pielii.

Foloseşte o eşarfă din bumbac pentru a menţine părul departe de ceafă/gât. Aceasta va absorbi transpiraţia şi o poţi folosi şi ca să-ţi prinzi părul,la nevoie.



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg