Trucuri pentru a revigora ochii obosiţi

1 69775 original jpg jpeg

După o noapte albă sau chiar la sfârşitul unei zile stresante, ochii sunt primii care au de suferit. Din fericire, există o mulţime de soluţii la care poţi apela!

Mască cu căpşuni

Chiar dacă a trecut sezonul lor,poţi apela cu încredere la cele congelate. Lasă-le la încălzit 30 de minute după care taie-le cât poţi de mărunt. Întinde-te în pat şi aplică bucăţelele pe ochii închişi timp de câteva minute. Acizii din conţinutul lor vor hidrata pielea şi vor reduce inflamaţia.

Castravete pentru relaxare

Cu toate ştim celebra imagine în care se aplică felii de castravete pe ochi pentru a-i relaxa. De ce să nu grăbeşti puţin procesul? Castravetele conţine toate substanţele nutritive necesare hidratării şi îndepărtării pungilor de sub ochi. Trece castravetele prin storcătorul de fructe şi îmbibă două dischete demachiante în sucul obţinut. Aşază-le într-o pungă şi ţine-le la congelator 15 minute. Când sunt aproape congelate,pune-le pe ochi timp de 10 minute şi vei fi uimită de rezultate.

Citeşte şi:

Reţete naturale pentru frumuseţea ta

Soluţii pentru părul creţ

Laptele,un truc vechi

Laptele conţine multe proteine,aminoacizi şi acid lactic,substanţe bune pentru ochii umflaţi. Este de ajuns să înmoi două dischete în lapte şi să le aplici pe ochi 10 minute. Pune un prosop sub cap,în caz că laptele se va prelinge.

Ceaiul de muşeţel face minuni

Dacă vrei să estompezi cearcănele,atunci compresele cu pliculeţe de ceai de muşeţel sunt soluţia pe care o cauţi. Au proprietăţi antiinflamatoare şi sunt extrem de uşor de utilizat. Pune pliculeţele de ceai în apă fierbinte timp de 1 minut,după care trece-le prin apă rece. Lasă-le pe ochi timp de 20 de minute. De asemenea,în caz că ai timp le poţi ţine la congelator preţ de câteva minute.



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg