Vrei un machiaj mat? Iată cum îl obţii!

1 62719 original jpg jpeg

Machiajul mat este o alegere potrivită pentru a-ţi contura mai bine trăsăturile feţei. Pune în aplicare trucurile make-up artistului Cristina Bârsan şi vei avea un rezultat de invidiat!

Înainte de toate,reţine că orice machiaj ai vrea să realizezi este important să foloseşti mai întâi un demachiant,apoi o cremă hidratantă şi un baton corector sau,la nevoie,un baton anticearcăn. Aşa vei menţine aspectul natural al pielii. Crema hidratantă e indicat să fie una care previne îngrăşarea tenului şi închide porii.Alege un fond de ten mat

Când ai un ten cu tendinţă de îngrăşare e o adevărată provocare să-i păstrezi aspectul mat,dar nu şi dacă ştii să alegi corect fondul de ten. Ai grijă ca acesta să nu conţină ulei şi să aibă textură spumoasă. Chiar şi aşa,nu va ajuta la definirea unui ten mat decât dacă este bine întins. Trebuie să acopere toată suprafaţa tenului şi să nu fie pus într-un strat prea gros.

Un pas important este cel imediat următor aplicării fondului de ten:fixarea cu ajutorul pudrei. Aici,trebuie să ai grijă la câtă pudră foloseşti. Cu cât e mai puţină,cu atât tenul tău nu va părea prea încărcat.

Înainte de a evidenţia sprâncenele,este necesar să le pensezi. Dacă nu obişnuieşti să mergi la un salon,ai grijă să dai sprâncenelor o formă arcuită,frumoasă,fără să insişti prea mult. În ceea ce priveşte conturarea lor,evită folosirea creionului negru pentru că rişti să obţii un aspect neplăcut. În general,sprâncenele se conturează folosind creioane în diverse tonuri de maro şi trasând linii fine. Cel potrivit este acela cu două tonuri mai închis decât culoarea firului de păr.

Pentru machiajul propriu-zis,alege numai produse cu inscripţia semi-mat sau mat şi farduri în culori calde de roz,bej,oranj,maro. Joacă-te cu nuanţele şi contrastele,iar la final aplică mascara pentru volum. Pentru gene şi mai lungi poţi recurge la genele false,mai ales dacă îţi doreşti un machiaj de seară. Buzele le machiezi cu un ruj cremos,mat,tot în culori calde. Şi,pentru că obrajii au şi ei nevoie de culoare,mergi pe un blush în nuaţa piersicii. Pentru ca blushul să se întindă uniform,secretul este să zâmbeşti în timp ce-l aplici.



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg