Ce iei cu tine vara asta la mare?

1 70665 original jpg jpeg

Moda pe plajă este importantă, ştiu asta, dar te-ai gândit măcar o dată că aceasta trebuie să aibă şi o utilitate? Renunţă să mai gândeşti că tot ce este „fashion” poate fi luat cu tine la mare şi mizează mai mult pe piese cu adevărat utile, care să te protejeze, în anumite condiţii. Iată ce poţi lua la tine, pentru o vacanţă „modernă”!

Ochelarii de soare

Nu ştiu exact de ce pe plaiurile noastre mioritice povestea ochelarilor de soare a rămas la stadiul de „fiţă”,când reprezintă de fapt un mare semnal de alarmă. Cu alte cuvinte,ne luăm ochelari de soare,pentru că trebuie şi pentru că este bine,nu pentru că sunt din ultima colecţie L.V şi au costat 1500 euro.

Chiar dacă nu faci parte din categoria mai sus menţionată şi tu faci greşeli la fel de mari. Ştii la ce mă refer,nu? Ochelarii ieftini,cumpăraţi de pe marginea drumului,de la metrou (în drum spre serviciu) sau din hypermarket-uri îţi pot face mai mult rău decât bine. Investeşte în ceva de calitate şi dacă nu îţi permiţi,în ceva de semi-calitate. Ochelarii pe care îi găseşti,de exemplu,în zona Unirii,la magazinele anexe,cu nume deja consacrate,sunt alternativa potrivită.

48351449bbe02a1d54d089dcd8a4342b jpg jpeg

Pălăria de soare

Crezi că este făcută doar pentru femeile de 60 de ani? Nu! O poţi purta chiar şi tu şi chiar dacă nu mă crezi,vei arăta sexy! Îi poţi pune eşarfe colorate sau panglici paietate,pentru a ţi-o customiza după bunul plac. Soarele nu mai estecum era odată,aşa că fereşte-te de razele sale,pe cât posibil.

Nu este suficient că te dai cu loţiune de protecţie!,ai grijă şi de creştet,de păr şi de pielea scalpului. O arsură serioasă în această zonă,poate duce la anumite sensibilităţi sau iritaţii pe termen lung,dacă nu definitiv.

1da33f2b237d6169285d32dd003955ab jpg jpeg

Şlapii

Sunt indicaţi pentru plajă,dar şi pentru restul timpului. La cazare,de exemplu,nu intra în duş fără o pereche de şlapi! Rişti să te alegi cu o frumuseţe de micoză.

Încearcă să-i asortezi cu costumul de baie sau cu geanta de plajă ori pareoul. Pentru o apariţie ceva mai stilată,alege nişte papuci cu talpa împletită,din piele bronz,sau cu aplicaţii strălăcitoare.

1389e83f1ba6c6dc7f6f8ade3f3ace8a jpg jpeg

Seara,poartă sandale cu toc,pentru că,hai să fim serioşi,eşti în concediu,şi dacă nici aici nu te găteşti,atunci unde?! Se poartă sandalele cu multe barete sau benzi elastice,în culori pastelate.

9d915cc2a2961f8d706710920af47a3a jpg jpeg

Cerceii

Ţi-i recomand doar seara,atunci când alegi să porţi o rochie lungă,elenică sau hippie. Încearcă şi modele „gypsy”,pe rotund şi de dimensiuni ceva mai mari. Poţi găsi modele din email colorat,cu adevărat spectaculoase,dar te sfătuiesc să nu-i iei cu tine în concediu,pentru a nu-i pierde.

ee3462a4d57d64c3ee733d4237e303df jpg jpeg


Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg