Machiaj de seara în funcţie de nuanţa părului

1 62740 original jpg jpeg

Culoarea părului îţi influenţează alegerile în materie de machiaj. Iată ce ţi se potriveşte cel mai bine, pentru un machiaj de seară reuşit.

Smokey eyes pentru blonde

Pune-ţi în evidenţă ochii printr-un machiaj smokey eyes. Acesta constă în aplicarea de nuanţe închise,fumurii sau electrizante pentru ochi,iar buzele îmbracă culori pale. Cu ajutorul unui creion de ochi gri închis sau negru,conturează atât pleoapa superioară cât şi pleoapa inferioară,apoi şterge uşor cu un beţişor de urechi. Aplică fardul de pleoape,în degrade,culoarea mai închisă aflându-se la baza genelor şi două straturi de rimel pentru a da volum genelor şi pentru a obţine o privire irezistibilă. Fardul de obraz în nuanţe de roz strălucitor sau piersică se aplică numai pe pomeţi,iar pe buze,aceleaşi nuanţe pentru gloss,sau chiar unul transparent.

Buze conturate pentru brunete

Frumuseţea brunetelor este pusă în evidenţă de un machiaj al ochilor simplu,în culori vii precum albastru,verde,auriu,roz sau lila şi buze perfect conturate. Pentru un efect hipnotizant al ochilor,conturează pleoapa superioară cu un creion contur,într-una dintre nuanţele de mai sus iar pleoapa inferioară cu o linie uşoară de fard. Genele trebuie bine definite,cu ajutorul unui rimel de alungire. Aplică pe pomeţi fard în nuanţe de roz sau piersică şi conturează-ţi buzele cu un ruj în nuanţe puternice de roşu. Foloseşte o pensulă pentru a aplica primul strat de ruj şi prinde un şerveţel între buze pentru a elimina surplusul. Urmează al doilea strat şi apoi un gloss transparent.

Nuanţe arămii pentru roşcate

Fardurile de pleoape în culori arămii şi cele în nuanţe de verde (oliv,verde-oliv,verde obişnuit sau sidef) contrastează cu părul roşcat,fiind alegerea potrivită pentru un machiaj de seară perfect. Aplică fardul numai pe pleoapa superioară,conturează-ţi apoi ochii cu un creion maro şi aplică pe gene două straturi de mascara maro închis. Foloseşte un fard de obraz piersică sau perle autobronzante,atât pe pomeţi,cât şi pe tâmple şi un gloss de aceeaşi culoare,amestecat cu unul transparent.



Recente

un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg