Ştiai că Luke şi Owen Wilson sunt fraţi, că Julia Roberts este mătuşa Emmei Roberts şi că tatăl lui Jaden Smith este Will Smith, dar unele legături de familie dintre vedete sunt ascunse de ochii lumii.

Celebrităţile sunt mereu în centrul atenţiei. Indiferent dacă îşi împărtăşesc viaţa cu milioanele lor de fani pe Instagram, dau interviuri pe covorul roşu sau călătoresc în turnee, se pare că nu ştim totul despre ele. Se pare că există o mulţime de vedete care sunt de fapt rude şi nici măcar nu se ştia despre asta. Imaginează-ţi că staruri ca Emily Blunt, Nicolas Cage, Melanie Griffith au membri ai familiei la fel de renumiţi dacă nu chiar mai cunoscuţi decât ei.

Melanie Griffith şi Dakota Johnson

Melanie Griffith n-a fost niciodată prea timidă în a arăta ceva mai mult în faţa camerelor de filmat.  După 31 de ani, fiica ei cu Don Johnson, Dakota, a arătat, de asemenea, totul pe ecran în primul dintre filmele „50 de umbre ale lui Grey”, care a adus destui bani pentru a da naştere unei continuări. Johnson este de fapt un star la a treia generaţie. La fel ca Jamie Lee Curtis, a cărui mamă Janet Leigh a lucrat cu Alfred Hitchcock în „Psycho”, mama lui Melanie Griffith, Tippi Hedren, a jucat în „Păsările” lui Hitchcock.