Tema din această toamnă - „Cunoaşterea arată altfel, e un pic mai neaşteptată se referă la dorinţa noastră de autodepăşire, prin găsirea acelei motivaţii care ne conduce către realizarea visurilor. Cu toţii ne dorim multe de la viaţă, însă uneori ne lipseşte motivaţia şi perseverenţa. Designerul Ana Stear şi fotograful Sorin Onişor sunt o sursă de inspiraţie şi îţi pot ghida paşii ca să trăieşti frumos, aşa cum visezi.

Vei învăţa de la unul dintre cei mai buni designeri de interior cum să dai casei tale acea putere restauratoare de care ai nevoie pentru un psihic puternic şi o viaţă echilibrată. Asta ne învaţă Ana Stear în cadrul seminarului “Înfrumuseţează-ţi casa” din 19 octombrie, ora 11:00.

Vino să vorbim despre frumuseţe şi estetica locuirii. De ce ai nevoie de asta? Frumuseţea vine din interior, iar casele noastre sunt o reflectare a sineului. Desigur că putem locui cu toţii în case prost mobilate, iluminate insuficient sau total nefuncţionale. Dar de ce am face-o? Vino şi află cum poţi da casei tale acea putere restauratoare de care ai nevoie! Adu frumuseţe în viaţa ta!”, ne îndeamnă designerul Ana Stear.

Pornind de la un cadru juridic, Ana Stear a dezvoltat un interes faţă de domeniul relaţiilor publice, fiind un mijloc de comunicare mai creativ decât cel juridic. Acest lucru a condus la o apreciere mai profundă a designului prin intermediul proiectelor de grafică şi a oferit un fond structural pentru activităţile ei curente de design interior. Design-ul de interior a fost întotdeauna pasiunea Anei şi întotdeauna s-a ocupat de design-ul locurilor pe unde trecea. După ce a absolvit  Şcoala de Design din Londra – KLC, a început să aprofundeze mai mult domeniul şi şi-a dezvoltat procesul de analiză pentru o abordare holistică a amenajării spaţiilor interioare.

Sorin Onişor este un fotograf cunoscut şi premiat în România, fiind numit “fotografului satului românesc”. De mai bine de 12 ani, el rătăceşte prin sate româneşti. A traversat ţara, de la satele de munte împrăştiate, în regiuni deluroase şi aşezările din Delta Dunării, surprinzând în fotografiile sale magia tradiţiilor îndelung pierdute. Pentru el, fiecare fotografie ascunde o poveste care îi bucură inima şi pe care o surprinde în cel mai mic detaliu, reuşind să trezească în sufletul oamenilor atâtea lucruri frumoase. Fotografiile lui te smulg din rutina zilnică şi îţi îndreaptă paşii către simplitate. Asta ne învaţă Sorin Onişor în cadrul seminarului “Fotografiază poveşti! din 26 octombrie, ora 11:00.

Sorin Onişor organizează periodic workshop-uri de fotografie, în cadrul cărora participanţii pot învăţa de la el această artă şi pot explora meleagurile româneşti. “Veniţi să vă dezvălui o lume fascinantă, o lume care nici nu bănuiaţi că există – lumea satului românesc aşa cum am descoperit-o eu în ultimii şaisprezece ani”, spune el.

Ambele seminarii au loc de la ora 11.00 la 13.00, în Sun Plaza, la etajul 1, în faţa restaurantului Marty. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de aici, pentru fiecare seminar în parte.

Cele două seminarii vor fi transmise live pe Facebook.

Mai multe detalii pe Facebook  şi website.

Dacă te înscrii la seminar, te rugăm să ajungi cu 10-15 minute înainte de ora începerii seminarului (11.00), pentru a te putea înregistra.

Sun Talks sunt seminarii create, organizate şi găzduite de Sun Plaza. Temele de discuţie sunt alese de clienţii Sun Plaza şi au fost, de-a lungul vremii de la nutriţie la astrologie, de la beauty la fashion şi chiar organizare de nunţi. Printre speakeri s-au numărat până acum Ioana Macoveiciuc, Melania Medeleanu, Mirela Vescan, Mihaela Bilic, Ligia Pop, Lena Criveanu, Ovidiu Buta, Ana Morodan, Adela Pârvu, Răzvan Pascu, Simona Tivadar, Andrei Roşu, Dan Cristea, Otilia Mantelers, Tedy Necula şi Adelina Toncean.