Poveştile cu final fericit nu se întâmplă doar în filme. Unii dintre cei mai bogaţi şi de succes oameni din lume şi-au petrecut nopţile dormind pe străzi, în maşinile lor sau pe proprietăţile prietenilor. Unele dintre aceste vedete s-au luptat cu dependenţa sau au încercat să se descurce pe cont propriu în timp ce îşi urmăreau visele. Mulţi deţin premii Oscar, Grammy şi Emmy, au câştigat respectul şi admiraţia colegilor şi fanilor din industrie. Află poveştile incredibile despre oameni care au învins necazurile, neajunsurile şi problemele şi au cucerit lumea cu talentele lor!

Chris Pratt a stat într-o dubă în Hawaii

Starul din „Jurassic World‟, actorul Chris Pratt, a trecut de la rolul Andy Dwyer, tipul cel amuzant din „Parks and Recreation” la eroul de acţiune Owen Grady din „Jurassic World‟, dar aceasta nu este singura tranziţie majoră din viaţa lui Pratt. La 19 ani, şi-a luat un bilet doar dus către Maui, Hawaii, de la un prieten şi şi-a amenajat o locuinţă simplă într-o dubă unde a locuit alături de purici şi şoareci. „Mi-am petrecut timpul bând şi fumând buruieni şi am lucrat doar 15-20 de ore pe săptămână, cât să-mi acopăr cheltuielile cu gazul, alimentele‟.

În acelaşi an, actriţa Rae Dawn Chong l-a întâlnit pe Pratt şi i-a propus să apară în filmul ei de debut ca regizor, „Cursed partea a III-a‟. „În momentul în care mi-a spus că mă aduce la LA, am ştiut. Mi-am spus că asta voi face tot restul vieţii mele‟, şi-a amintit actorul.

Halle Berry a rămas pe străzi la 20 de ani