Dependente de amulete

Cameron Diaz,una dintre cele mai îndrăgite actriţe de la Hollywood,a recunoscut în repetate rânduri că este foarte superstiţioasă. Ea poartă o mulţime de amulete,fiecare cu un scop anume. Una dintre ele,dăruită de un prieten,are menirea de a-i întârzia îmbătrânirea.

Pe lângă acestea,bate în lemn ori de câte ori simte că o pândeşte ceva rău. Kate Blanchet păstrează urechile de elf din „Stăpânul Inelelor”,pentru că,spune ea,
îi aduc noroc.

David Beckham se încalţă cu o pereche nouă de şosete la fiecare meci de fotbal.

Jerry Lewis nu poartă de două ori aceeaşi pereche de şosete, pentru că aduce ghinion.

Patrick Dempsey trebuie să aibă mereu o pereche de pantofi de culoare roşie.

Julio Iglesias poartă pe scenă aceeaşi pereche de pantofi de mai bine de 20 de ani.

Peter O’Toole încalţă şosete verzi când are nevoie de noroc.

Despre numărul 13 şi… celelalte

Hugh Grant se teme de numărul 13, cu toate că în Anglia, ţara lui natală, nu este considerat cu ghinion. El nu se fereşte doar de numărul 13 în sine, ci şi de componentele sale,1 şi 3, evitând să stea în camere de hotel sau în avion pe locuri care conţin aceste cifre.

Tot în ceea ce priveşte zborul cu avionul, Jennifer Aniston are mereu grijă să păşească numai cu dreptul când se îmbarcă şi să bată în uşa acestuia.

Paris Hilton se consideră mai puţin superstiţioasă. Totuşi, bate în lemn dacă cineva cobeşte şi‑şi pune dorinţe de fiecare dată la ora 11.11.

Chris Martin, de la Coldplay, nu urcă pe scenă înainte să se spele pe dinţi. El este convins că, dacă nu ar face acest lucru înainte de concert, nu ar fi în stare să cânte. Are şi alte superstiţii, dar mărturiseşte că îi este jenă să discute despre ele.