Tânăra şi-a depus demisia în urmă cu câteva luni, iar acum, aceasta a început un nou capitol, şi anume acela de coprezentatoare a emisiunii de la PROTV. 
 
”Mi-am luat rămas bun de la echipa Observator, însă rămân în urmă amintirile frumoase!”, a spunea Viviana Sposub în ură cu câteva luni. 
 
Acum, însă, ea a debutat la PROTV, echipei de prezentatori Cove şi Adela Popescu, unde va prezenta meteo. 

 
Viviana Sposub (22 de ani) s-a alăturat echipei Vorbeşte lumea din postura de co-prezentatoare. Noua colegă a Adelei Popescu şi a lui Cove este jurnalistă, prezentatoare TV, vlogger şi cochetează cu muzica. 
 
Viviana a absolvit Intact Media Academy şi Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative. 
 
Până în luna iunie a acestui an, Viviana a prezentat rubrica Meteo la un alt post TV, iar acum a acceptat o nouă provocare în viaţa ei.
 
„Nici nu ştiţi cât de mult am aşteptat acest moment”, a dezvăluit Viviana în direct, din platoul Vorbeşte lumea. În cadrul emisiunii, Viviana va prezenta rubrica Meteo.
 
”Sunt atât de fericită şi pregătită să revin la Vorbeşte lumea. Perioda cât am stat acasă am adunat cele mai bune şi mai valoroase informatii pentru proaspetele mămici. Noul decor este absolut  fabulos şi mă bucur din tot sufletul că începem o nouă etapă într-o nouă casă. Vom avea şi un element supriză, un element foarte apetisant, chiar sexos aş putea spune alături de noi.”, declara Adela Popescu, prezentatoarea emisiunii Vorbeşte lumea, potrivit VIVA.