Emy Alupei şi Cezar Juratoni au fost eliminati în weekend, Elena Ionescu detronându-i la votul publicului. Iancu Sterp a reuşit să-şi câştige imunitatea şi locul în finală după ce i-a învins, pe rând, pe Cezar Juratoni şi Elena Ionescu în ultimele două etape ale jocurilor de imunitate. Sâmbătă, cea care a părăsit competiţia a fost Emy Alupei, care a intrat la duel, prin decizia de solidaritate a fostei echipe roşii, alături de Cezar şi Elena, Iancu asigurându-şi imunitatea. " Am evoluat foarte mult (...). Plec de aici acelaşi om, cu aceleaşi principii, dar simt că m-am maturizat", a spus Emy cu ochii în lacrimi.

Concurent extrem de puternic şi echilibrat, Cezar Juratoni a avut un discurs plin de emoţie şi a părăsit cu demnitate competiţia. "La mine e totul sau nimic. Viaţă e o luptă. Poţi să dai şi de oameni buni, şi de oameni răi. Tu trebuie să îţi menţii calea, să fii drept şi aşa o să ajungi acolo unde îţi doreşti, doar prin muncă şi prin devotament. Niciodată nu o să faci ceva extraordinar fără sacrificiu", a subliniat Cezar care, atunci când i-a îmbrăţişat pe cei rămaşi în concurs, le-a dat un ultim sfat: "Aţi arătat că puteţi, să nu va schimbaţi, arătaţi că sunteţi balauri toţi!".

Aşadar, două fete, Lola şi Elena, şi doi băieţi, Emanuel şi Iancu, sunt cei patru finalişti „Survivor România”. Telespectatorii vor decide, prin vot, în direct, pe 30 mai, la Kanal D, cine merită să câştige această competiţie, cine este concurentul care a cucerit inima celor de acasă şi a dovedit, în cele patru luni de încercări, că este demn de titlul de „Survivor România”.