Fosta iubita a lui Cătălin Botezatu a renunţat la viaţa de burlăciţă. În ultimii ani, Tania Budi ne obişnuise să o vedem fie singură, fie cu căţelul ei, fie cu fratele din Constanţa cu care deţine un club de fiţe în Mamaia.

Tania Budi are iubit în 2019

În ultimii ani şi-a ţinut viaţa privată departe de ochii presei sau ai curioşilor. Dar uite că, în 2019, Tania Budi are iubit. Şi nu din ţară, ci de peste hotare. Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu se iubeşte cu un român stabilit în Franţa.

Numele lui este Marin Burcea şi este din Constanţa, oraş unde cel mai probabil s-au şi cunoscut. Iubitul Taniei Budi activează ca şi caporal în Legiunea Străină. Pentru el, vedeta face naveta cât de des poate, România-Franţa şi retur.

Drept dovadă de iubire, Tania Budi şi-a făcut un tatuaj nou. Ea şi-a desenat pe piele cuvântul „soul', iar Marin continuarea… „mate' (n.r. suflet pereche).

Secretul tenului Taniei Budi

Vedeta în vârstă de 51 de ani nu îşi trădează vârsta. Aceasta a recunoscut că a apelat la esteticieni şi tratamente non-invazive.

„Doctorul meu a decis să-mi facă un «Dracula», care practic, este cel mai bun tratament de împrospătare a tenului. Se vede efectul în câteva zile după ce l-ai făcut. În rest, eu nu fac absolut nimic special. Am nişte creme hidratante şi cam atât!

Citeşte şi: Anca Lungu, plină de complexe. Cum a trecut peste ele

Dietă am una singură, de foarte mulţi ani, mănânc de toate câte puţin. Nu fac rabat de nimic, nu mă abţin de la cartofi prăjiţi, de la pizza, de la nimic. Cum să zic…mănânc doar o treime din porţia pe care aş fi mâncat-o altădată.

Citeşte şi: Meghan Markle a născut deja? Regina Elisabeta a fost la ea, în vizită

Cantitatea pe mine mă meţine în formă. Seara nu trebuie să mănânci motiv pentru care de foarte multă vreme ţin frigiderul gol. E doar mâncarea căţelului acolo şi apa plată.', spune Tania Budi, conform viva.ro.