În perioada 22 ianuarie – 4 februarie 2020, clienţii vor putea regăsi la raft şi în zonele special amenajate peste 300 de sortimente de cafea, cappuccino, ceai, precum şi o gamă variată de accesorii pentru prepararea şi servirea acestor băuturi.

Mai mult, întreaga ofertă este disponibilă şi în magazinul online auchan.ro, unde clienţii pot opta pentru livrare la domiciliu ori pentru ridicarea comenzii din cel mai apropiat magazin Auchan, având la dispoziţie posibilitatea de a alege ziua şi intervalul orar pentru ridicarea produselor.

Mai citeşte şi: Nutriţionistul Mihaela Bilic: "Beţi cafea! Deblochează organismul spre a slăbi. Efectele negative sunt un mit!"

Oferta de cafea din acest an cuprinde aproape 200 de articole

Oferta magazinului include toate tipurile de cafea - măcinată, boabe, capsule şi instant. Gama specializată cuprinde atât articole de origine (Columbia, Brazilia, Etiopia, Kenia,etc.), cât şi blended, atent selecţionate din cele mai importante soiuri: arabica şi robusta. Indiferent de preferinţe, atât pasionaţii, cât şi amatorii vor putea regăsi la Auchan şi cafea decofeinizată, espresso, dar şi produse aromatizate.

În ceea ce priveşte gama de ceai, aceasta cuprinde atât articolele tradiţionale, precum ceaiurile de fructe, de plante, negru, verde şi alb, cât şi o serie de produse speciale precum ceaiuri funcţionale (digestive, de detoxifiere, relaxare, etc.), ceaiuri eco şi capsule de ceai concepute pentru a fi utilizate în espressoare. 

Ca în fiecare an, evenimentul se adresează tuturor iubitorilor de cafea şi ceai, reunind atât produsele vedetă ce nu trebuie să lipsească din casă, precum şi o serie de articole trend-setters, respectiv noile apariţii pe piaţă, toate la preţuri speciale pentru această ocazie.

30% din sortiment este reprezentat de noutăţi

Urmând nevoile clienţilor, reprezentanţii Auchan afirmă că o treime din sortimentul din acest an este reprezentant de articole recent lansate pe piaţă. Astfel, printre acestea se numără cafeaua gourmet măcinată, dar şi capsulele de cafea aromatizată.

Pentru o experienţă completă în cadrul târgului, clienţii sunt aşteptaţi şi cu o gamă complexă de accesorii pentru prepararea şi servirea ceaiului şi a cafelei, printre acestea numărându-se infuzoare, filtre, site, ceşti şi aparatele de cafea. Totodată, experienţa clienţilor este întregită de o ofertă atractivă de delicii dulci asociate consumului de cafea şi ceai – biscuiţi, fursecuri, ciocolată, praline, etc.

Mai citeşte şi: Studiu: Ce aşteaptă românii de la viaţa lor amoroasă în 2020