Relaţia lui Wilson cu antrenoarea de fitness Caroline Lindqvist a fost tumultoasă, deoarece ea era căsătorită încă atunci când a descoperit că este însărcinată cu copilul lui. Când Caroline era încă însărcinată cu fiul lui Wilson, ea a anunţat că nu au planuri pentru ca ei să se reconecteze romantic, chiar dacă plănuiau să crească împreună copilul. „Owen este foarte implicat în sarcină. El nu are o relaţie cu Caroline şi nici nu intenţionează să fie într-o relaţie, dar o susţine pe Caroline‟, a declarat o sursă pentru publicaţia „Us Weekly‟.

Recent, actorul a acordat un interviu pentru publicaţia „Esquire‟ în care a vorbit despre paternitate şi minunile creşterii celor doi băieţi ai săi. Wilson a povestit mult despre băieţii săi, dar nu a menţionat nimic despre  el de-al treilea copil pe care nici nu şi-a făcut timp să-l viziteze.

Owen Wilson nu a vrut custodia fetiţei

Timp de cinci ani, Owen Wilson s-a întâlnit ocazional cu Varunie Vongsvirates, cea care a dat naştere fiicei lor Lyla. Relaţia lor a fost plină de probleme. Actorul a solicitat un test de paternitate atunci când ea a dezvăluit că este însărcinată. După aceea, a decis să nu facă parte din viaţa copilului. „În instanţă, în luna iunie, el chiar a bifat caseta care indica faptul că nu-şi doreşte să viziteze fetiţa. Nu vrea s-o vadă şi nici custodia ei‟, a dezvăluit o sursă în noiembrie 2018, la scurt timp după naşterea Lylei.

Joacă adesea rolul de tată, dar nu şi în viaţă, pentru fiica lui