Să fii multi-talentat este minunat, mai ales la Hollwood, unde talentul îţi poate aduce proiecte de milioane de dolari şi chiar o slujbă pe măsură. Este şi cazul unor vedete internaţionale, care refuză să îşi angajeze un bucătar propriu, indiferent de câţi bani ar avea şi preferă să gătească pentru cei dragi. Deşi nu s-au remarcat în show-urile sau în concursurile internaţionale de gătit, aceste celebrităţi sunt adevăraţi maeştrii în bucătărie.

Eva Longoria are o carte de bucate

Înainte de a deveni cunoscută, Eva Longoria a petrecut mult timp în bucătărie. Ea a lucrat timp de opt ani la un restaurant de tip fast-food, aşa că nu este o surpriză faptul că după ce a câştigat o avere din actorie, ea şi-a deschis restaurante la Hollywood. De asemenea, Eva a lansat şi o carte de bucate numită Eva’s Kitchen, unde le împărtăşeşte fanilor secrete despre preparatele culinare pe care le-a învăţat în copilărie. Colecţia ei include, de asemenea, reţete inspirate din călătoriile ei din străinătate, precum şi reţete simple pe care le face acasă.

Michael Bublé găteşte din copilărie

Când nu le cântă fanilor, artistul canadian, Michael Bublé, se află în bucătărie şi găteşte preparate delicioase. Dragostea lui Michael pentru gătit a început în copilărie când obişnuia să îşi urmărească mama în timp ce aceasta gătea. Înainte de a deveni faimos, Michael a fost pescar, la fel ca tatăl lui, şi a fost bucătar pe barcă. Astăzi, Michael Bublé îşi arată talentul pe canalul său de Youtube, unde postează videoclipuri alături de soţia lui, când gătesc acasă.

Gwyneth Paltrow, renumită pentru mâncărurile italieneşti