Păstrează o imagine romantică

Începe cu elementele de bază. Înrămează câteva fotografii cu voi doi făcând ceva distractiv împreună. Dacă încă nu sunteţi căsătoriţi, aşază o fotografie pe noptieră şi priveşte-o în fiecare seară.

Evită dezordinea

Îndepărtează lucrurile care-ţi alungă norocul în dragoste. Nu uita că dormitorul trebuie să fie locul pentru odihnă şi clipe romantice. Aşadar, păstrează ordinea în cameră şi concentrează-te asupra unei atmosfere plăcute.

Înlocuieşte mobilierul deteriorat sau rupt

Orice mobilier care are legătură cu relaţiile din trecut trebuie înlocuite. Dacă este rupt, pătat sau deteriorat, aruncă-l. Se spune că atrage ghinionul.

Creează o ambianţă romantică

Trebuie să ai întotdeauna în dormitor lumânări şi să creezi o ambianţă romantică. Asigură-te că în cameră există mereu un parfum dulce – atrage dragostea şi îmbunătăţeşte starea de spirit.

Plasează obiecte în perechi

Păstrează obiecte în perechi în dormitor. Fie că este vorba de lumânări, inimi sau chiar de o vază cu două flori. Te vor ajuta să îl recucereşti pe partenerul tău şi să te simţi tu mai bine.

Include teme romantice în dormitor

Pot fi două flori, două scaune îndreptate spre apus, o imagine a unui cuplu care îşi bea cafeaua împreună!

Scaunul pentru doi este o necesitate!

Pune în dormitor două scaune şi staţi pe ele când vorbiţi, vă uitaţi la televizor sau citiţi. Acest lucru te va ajuta să te conectezi mai bine cu partenerul tău.

Pune o masă în dormitor

Se spune despre masa din dormitor că încurajează egalitatea în relaţia voastră. Acesta oferă spaţiul necesar pentru păstrarea lucrurilor ordonate. O masă este necesară într-un dormitor.


Credit foto: www.beedly.com