Cândva au fost la modă, dar astăzi, aceste obiceiuri trebuie să dispară. Dacă până acum ai ales să adopţi aceste trucuri de înfrumuseţare, a sosit momentul să îţi reinventezi look-ul cu o abordare mai subtilă. Iată ce obiceiuri trebuie să elimini din rutina ta de machiaj, fără prea mare efort!

Renunţă la sclipiciul pentru ochi

Nu contează dacă Angelina Jolie sau o altă vedetă de la Hollywood alege să poarte machiaj dramatic. Specialiştii spun că supraîncărcarea feţei cu sclipici nu este un plus de frumuseţe pentru femei. În cazul în care nu poţi renunţa dintr-o dată la produsul tău favorit, încearcă să te dai cât mai subtil, fără să exagerezi.

Conturarea buzelor, un obicei învechit

Este frumos atunci când profesioniştii de make-up realizează un contur fin pe buzele sau pe pleoapele tale. Dar în momentul în care alegi să foloseşti un contur gros sau de o culoare mult mai închisă decât cea a rujului tău este un semn că ar trebui să încetezi să mai faci acest lucru.

Iluminatorul alb nu mai este în trend

Dacă îţi doreşti să străluceşti, o poţi face în alt mod decât dacă foloseşti prea mult iluminator. Uită de iluminatorul strălucitor alb şi foloseşte o nuanţă mai sofisticată, precum culoarea şampaniei roz. Îi va oferi feţei tale un aspect radiant şi nu îţi va transforma faţa într-un reflector.

Evită genele supradimensionate