Dacă vorbim despre pantofii acestui sezon (şi ce poate fi mai plăcut de-atât?),vorbim despre culoare! Modelele color blockvor ocupa străzile,cele mai recomandate nuanţe fiind cele tari:galben-canar,portocaliu,corai,roşu aprins,albastru intens. Sunt pantofii care îţi pot scoate din anonimat şi cea mai banală ţinută şi se potrivesc cum nu se poate mai bine cu un look casual,compus dintr-un tricou simplu şi o pereche de jeanşi slim.

Pantofi Deichmann,pret la cerere

Nu-ţi plac culorile tari? Alege pastelurile! Tonurile nude,rozul deschis şi bejul sunt ideale pentru pantofi în această primăvară. Poartă un astfel de model cu o fustă albă sau cu o rochie lejeră,din mătase.

Pentru cele care au suficient curaj,nu lipsesc nici tendinţele ceva mai îndrăzneţe,cum ar fi cea care aduce în prim plan pantofii cu imprimeuri grafice avangardiste sau aztece. Imprimeurile merg de la motive geometrice,până la litere sau pene de inspiraţie indiană. Aşadar,dacă vrei un look ceva mai fantezist,aceştia sunt pantofii ideali!

Pantofi Coca Zaboloteanu,330 lei

 

O altă tendinţă mizează pe alb. Pentru că designerii au adus albul pe podiumurile acestui sezon,transformânu-l în noul negruşi recomandându-l în total look,a devenit şi o nuanţă recomandată pentru pantofi şi sandale,indiferent de ora la care îi porţi,de ocazie sau de eveniment.

Pantofi IlPasso,769 lei