De această dată, însă, Iulia Albu a fost impresionată de alegerile făcute de tânără, ea arătându-se impresionată.

„Teodora Becali a marcat o apariţie de real bun gust si de o medestie de care puţine persoane cunoscute sau avute dau dovadă. Ador faptul că a ales o rochie complet  căptuşită în aşa fel încât să mimeze nuditatea fără a da vreun pic în vulgar, cât şi machiajul perfect potrivit fizionomiei ei.

Citeşte şi: Scandal uriaş după nunta Teodorei Becali! Motivul pentru care părinţii mirelui s-au supărat pe socrul mic

Mi-au plăcut ambele rochii şi, deşi consider că ar fi putut să găsească un accesoriu mai fericit pe care să îl folosească pe post de tiara, nu pot să neg faptul că este una dintre cele mai bune apariţii ale anului.

Felicitări atât ei, cât şi lui Gigi Becali care, de asemenea, a avut o apariţie impecabilă. Aud că este un dansator mai puţin înzestrat, dar asta nu voi comenta astăzi. (…).

Citeşte şi: Fiica lui Gigi Becali s-a căsătorit! Cum a arătat rochia de mireasă a Teodorei

Ţin să punctez de asemenea şi alegerea extrem de inspirată a ţinutelor domnişoarelor de onoare, într-un roz pudrat, extrem de fin, deloc epatant, care nu au făcut altceva decât să pună în valoare pe mireasă. Teodora a fost cu siguranţă cea mai reuşită apariţie de la eveniment, nimeni nereuşind să o detroneze”, a declarat Iulia Albu pentru Viva!

Teodora Becali s-a căsătorit la sfârşitul săptămânii trecute, la Palatul Snagov, unde au fost prezenţi aproape 700 de invitaţi.