Iată ce spune alegerea ta despre tine:


1. Raţional

Te caracterizezi ca fiind o persoană energică, optimistă, cu multă încredere în sine. Lucrezi destul de mult ca să stai ferm pe picioare şi să atingi prosperitatea materială. Crezi că siguranţa e atunci când ai un loc stabil de muncă şi o casă bună.

2. Creativ

Eşti o persoană practică, bună, emoţională care ştie să se bucure de viaţă. Eşti conectat cu lumea materială, îţi place tot ce este frumos şi rafinat. Eşti predispus la excese. Puţină moderare şi puţin mai multă organizare a timpului şi a energiei – asta te va ajuta să-ţi aduci viaţa şi starea emoţională în ordine.


3. Energic

Te caracterizezi ca fiind o persoană ce caută încredere, putere de caracter şi respect. Consideri că prietenia este un pact de protecţie reciprocă, aşa că uneori eşti prea loial şi ţi-e teamă de trădare şi aici apare problema ta: încrederea. Fii încrezător şi bun, pentru că tot ceea ce oferi, întotdeauna se va întoarce la tine. Astfel, viaţa ta va fi calmă, fericită şi plină de bucurie.

4. Sensibil

Întotdeauna ai visat să faci lucruri minunate, de aceea ai devenit un om bun, care, de obicei, se concentrează pe satisfacerea nevoilor altora. Uneori, nu te odihneşti suficient şi nu-ţi oferi timp pentru a-ţi satisface propriile dorinţe şi nevoi. De multe ori, ţi-ai construit imaginea din cuvintele altora, ceea ce este greşit şi asta e sarcina ta: să-ţi recunoşti importanţa, talentele şi valoarea.

5. Curios

Te caracterizezi ca fiind o persoană nobilă, curioasă şi foarte obiectivă. Deşi eşti un om destul de prietenos, capabil să menţii o conversaţie, preferi să rămâi cu cei dragi sau să petreci timpul în singurătate. În mintea ta curge un flux continuu de idei şi, din acest motiv, uneori suferi de insomnie şi stres.


6. Armonios

Apreciezi liniştea şi ştii cum să te bucuri de micile plăceri ale vieţii: un weekend liniştit acasă vizionând filme, întâlniri în parc cu familia sau prietenii, o ceaşcă de cafea într-o cafenea mică. Eşti o persoană inteligentă şi experimentată, aşa că îţi doreşti să fugi de conflictele şi agitaţia lumii înconjurătoare. Pierzi mult timp gândindu-te la viitor, iar asta dă naştere anxietăţii şi exact asta este problema ta.


Sursă: wholesecrets.com