Materialele vaporoase, rochiile din voal cu imprimeuri florale, dar şi cele cu dungi sunt doar câteva dintre tendinţele acestui sezon estival!

Salopetele de vară, lejere şi versatile, dar şi pantalonii cu talie înaltă pot fi purtaţi atât la o ieşire relaxată cu prietenii, cât şi la petreceri în aer liber. Printre detaliile care fac diferenţa se remarcă şi rochiile cu volane, rochiile cu model animal print, dar şi salopetele în carouri care pot fi accesorizate cu o curea în talie, creând astfel ţinuta perfectă pentru sezonul torid. 

Mathilde este unul dintre brandurile de îmbrăcăminte care îţi propune să ieşi în evidenţă în această vară prin rochii feminine, colorate, fabricate din materiale răcoroase şi cu un design în tendinţe.

„Pentru colecţia de vară ne-am inspirat din natură, din culorile puternice care se regăsesc în acest sezon, de la oamenii de pe stradă, din stilul vestimentar nonconformist al femeilor care doresc să iasă în evidenţă prin ţinutele asezonate cu modele florale, precum şi prin versatilitatea de care dau dovadă costumele alcătuite din pantalon şi sacou ce inspiră forţă, dar totodată şi senzualitate atunci când sunt purtate cu atitudinea potrivită”, a declarat designerul colecţiei.

Iată câteva idei de ţinute: