Tocăniţă de porc cu mămăligă, pentru mese consistente

1 78267 original jpg jpeg

 Pentru o masă bogată în familie încearcă această reţetă delicioasă de tocăniţă de porc cu mămăligă. 

Ai nevoie de

750 g pulpă de porc

1 l apă

3-4 linguri ulei

2 ardei

4 cepe

1 linguriţă boia de ardei dulce

2 linguri pastă de ardei

sare

piper

mămăligă

Cum se prepară tocăniţa de porc

Tai carnea cubuleţe şi o rumeneşti în ulei pe toate părţile. Adaugi cepele tocate, ardeii mărunţiţi şi ţii pe foc până când cepele devin sticloase. Torni apa, adaugi boiaua, pasta de ardei, sare şi piper, după gust. Acoperi şi laşi să fiarbă până când se pătrunde carnea şi scade sosul.

Serveşti gulaşul cu mămăligă caldă.

3 porţii

Preaparare 1 h 30’

Dificultate medie