Tocăniţă de porc cu mămăligă, pentru mese consistente
Pentru o masă bogată în familie încearcă această reţetă delicioasă de tocăniţă de porc cu mămăligă.
Ai nevoie de
750 g pulpă de porc
1 l apă
3-4 linguri ulei
2 ardei
4 cepe
1 linguriţă boia de ardei dulce
2 linguri pastă de ardei
sare
piper
mămăligă
Cum se prepară tocăniţa de porc
Tai carnea cubuleţe şi o rumeneşti în ulei pe toate părţile. Adaugi cepele tocate, ardeii mărunţiţi şi ţii pe foc până când cepele devin sticloase. Torni apa, adaugi boiaua, pasta de ardei, sare şi piper, după gust. Acoperi şi laşi să fiarbă până când se pătrunde carnea şi scade sosul.
Serveşti gulaşul cu mămăligă caldă.
3 porţii
Preaparare 1 h 30’
Dificultate medie