Superstarul de la Hollywood, Tom Cruise, în vârstă de 59 de ani, are în vedere de multă vreme să recrutare în scientologie membrii casei regale britanice. În ultima vreme, ziarele englezeşti scriu că protagonistul „Misiunilor imposibile‟ încearcă să se detaşeze de religie. Alte publicaţii oferă şi o explicaţie la distanţarea lui Tom faţă de cult: este la vânătoare de noi adepţi, iar pe listă este soţia Prinţului Harry.

Zvonurile că actorul vrea ca fosta ducesă de Sussex să facă parte din Biserica Scientologică sunt întărite de visul dintotdeauna al lui Tom, de a converti cel puţin un membru din familia regală din Anglia la controversata religie.

Vedeta s-ar fi apropiat de Markle prin prietenul lor comun Oprah Winfrey, după ce a conştientizat interesul lui Meghan pentru spiritualitate.

„Circulă de ceva timp”, spune editorul Sunrise Royal, Rob Jobson, despre zvonuri. „Au existat chiar pretenţii că avea să-i ofere un loc de muncă într-unul din filmele sale‟, continuă Jobson, care încearcă să deturneze această idee, care nu o pune în lumină bună pe Meghan: „Nu există dovezi puternice care să sugereze că acest lucru este adevărat. Există o mulţime de zvonuri despre asta, dar până acum nu s-a dovedit nimic şi este doar ceva care a circulat în tabloide”, subliniază editorul regal. Cu toate acestea, Meghan intră în forţă în rândurile producţiei de filme şi devine un pion important la Hollywood.

Intră în scientologie cine trece testul celor 200 de întrebări