Actriţa are 47 de ani, fiind cunoscută şi pentru rolurile din Beloved (1998) şi Crash (2004). 

„Îmi era frică de Tom. Era o persoană foarte dominantă şi a făcut eforturi să fie o persoană cât se poate de drăguţă, însă a pus prea multă presiune”, a povestit aceasta într-un interviu acordat site-ului Vulture.com

Actriţa a explicat o scenă în care atât ea, cât şi Tom Cruise apăreau pe balcon:

„Eram frustraţi unul pe celălalt. Nu a fost un scenariu foarte bine scris. Regizorul John Wood nu era acolo. A trebuit să ne inversăm rolurile şi să le înregistrăm, aşa că am filmat întreaga scenă ca eu fiind el, iar el fiind eu. Pur şi simplu, am intrat într-o situaţie nesigură şi neplăcută pentru mine. Mi-a fost ruşine”, a spus Thandie. 

Mai târziu, i-a povestit directorului Jonathan Demme că „a fost un coşmar” să lucreze alături de Tom Cruise. Apoi, actorul a sunat-o şi, pentru moment, a crezut că ar putea să-i ceară scuze, însă nu a fost aşa. 

„A fost ceva de genul <<Vom refilma scena săptămâna viitoare>> (...). A doua oară, am dat tot ce am putut ca să fie bine, i-am oferit ceea ce avea nevoie. Îşi dorea să deţină el controlul”.

„Nu cred despre el că ar fi o persoană neplăcută, ci este doar foarte stresat”, a mai spus actriţa.

Vedeta a învăţat despre ea, în terapie, că este o persoană valoroasă şi dacă ar da timpul înapoi, i-ar fi putut spune lui Tom Cruise că nu este nevoie să facă schimb de replici şi de roluri. 

Seria Misiune: Imposibilă este o serie de filme de acţiune bazată pe serialul de televiziune din 1966 şi 1988 cu acelaşi nume. Prima parte a început în anul 1996, urmând ca alte părţi să apară în 2000, 2006, 2011, 2015 şi 2018. 

FOTO Shutterstock.com