Balanţă

Pare surprinzătoare prezenţa Balanţei în top? În realitate, Balanţele sunt foarte pasionale. Ele sunt puţîn rezervate când este vorba despre sex, însă când au toate indiciile că o relaţie este de bun augur, transformă amorul într-o experienţă de neuitat. Balanţele sunt pasionale şi senzuale, trebuie doar să ai grijă să nu vii cu vreo propunere care să spulbere momentul romantic şi să perturbe echilibrul pe care Balanţă îl caută mereu, potrivit sfatulparinţilor.ro.

3 zodii care îşi dau viaţa pentru persoana iubită. Fecioara te va pune mereu pe primul loc

Leu

Leilor le place să fie în centrul atenţiei, iar acest lucru include şi partenerul de cuplu. Sunt dezinhibaţi în amor, dar pot da şi greş în momentele în care se străduie prea mult să impresioneze. Sexy şi pasionali, Leii adoră să fie la conducere şi să încerce tot timpul ceva nou.

Ai suferit din dragoste? E timpul să renaşti! 3 zodii de femei pe care trecutul le-a făcut mai puternice

Peşti

Deşi nu multă lume îşi închipuie pe cineva din zodia Peştilor drept amantul ideal, totuşi imaginaţia lor din dormitor întrece orice aşteptări. Poate că nu vei găşi în partenerul din zodia Peştilor un dominator, însă cu siguranţă vei găsi unul care să-ţi stimuleze toate simţurile. Peştii sunt personalităţi mai puţîn egoiste, care se dedică cu pasiune partenerului de cuplu. Se vor concentra mai puţin pe ceea ce îşi doresc ei şi mai mult pe ceea ce îşi doreşte persoană de alături.