Nu vorbim despre frumuseţea naturală, ci despre farmecul cu care este înzestrată fiecare nativă. Iată care sunt semnele astrale despre care se poate spune că emană graţie prin toţi porii. Toate au succes în viaţa sentimentală şi îi pot convinge cu uşurinţă pe admiratori să le urmeze. La prima vedere, este destul de uşor să cucereşti un bărbat, însă partea grea apare atunci când îţi doreşti o relaţie stabilă. Astrologia joacă un rol important în acest sens şi dezvăluie detalii importante pe care te invităm să le descoperi.

Capricorn

Pe primul loc pe listă se află femeia născută în zodia Capricorn. Aceasta nativă are o gândire logică, pune foarte mult accent pe felul în care un bărbat se îmbracă şi pe modul în care acesta vorbeşte. Femeia Capricorn are un stil clasic, dar elegant. Nu obişnuieşte să iasă din tipare, dar reuşeşte să atragă de fiecare dată atenţia asupra sa. Are foarte multă răbdare, este atentă la detalii, analizează fiecare conversaţie şi nu se grăbeşte să se implice într-o relaţie serioasă. Deşi îşi doreşte o familie, este o femeie puternică şi independentă şi consideră că nu există nimic prea dificil pentru ea.

Leu

Pe locul doi pe lista cu cele mai elegante zodii se află femeia născută în zodia Leu. Aceasta are o personalitate puternică şi nu se lasă impresionată prea uşor. Are o prestanţă aparte, gesturile sale sunt demne de filmele cu suverane şi consideră că totul trebuie să fie după bunul său plac. Are nevoie de foarte multă atenţie şi îşi doreşte de fiecare dată să fie cucerită într-un mod unic. Îi place să fie admirată, să primească complimente şi să îi fie puse calităţile în valoare. Este şi o persoană foarte generoasă, aşa că mulţi bărbaţi şi-ar dori să aibă o femeie născută în zodia Leu în viaţa lor.

Balanţa

Pe locul trei se află femeia născută în zodia Balanţă. Este o femeie rafinată, elegantă şi cu foarte multă încredere de sine. Nu se lasă cucerită prea uşor, aşa că nu orice bărbat se ridică la nivelul aşteptărilor sale. Este fermecătoare, inocentă şi plină de pasiune în acelaşi timp. Deşi are gusturi rafinate, femeia Balanţă poate fi cucerită cu gesturi simple, dar romantice. Pune foarte mult accent pe decor, aşa ca o cină romantică trebuie să se ridice la nivelul aşteptărilor ei.

Taur

Femeia Taur are nevoie de timp pentru a cunoaşte un bărbat şi se deschide destul de greu în faţa cuiva. Guvernată de planeta Venus, zeiţa frumuseţii, femeia născută în zodia Taur are gusturi rafinate în ceea ce priveşte eleganţă şi luxul. O încânta cadourile scumpe, dar, fiind gurmandă din fire, poate fi cucerită şi cu un preparat delicios şi un vin de calitate. Îi place să primească flori!

Gemeni

Femeia Gemeni este destul de greu de cucerit, aşa că bărbaţii care o vor în viaţa lor trebuie să dea dovadă de multă inteligenţă şi răbdare. Deşi are un temperament greu de stăpânit, femeia născută în zodia Gemeni este atrasă de bărbaţii care pun accent pe comunicare, care au prestanţă în societate şi care cunosc bunele maniere.

Deşi în topul celor mai elegante zodii se clasifică doar cinci, acest lucru nu înseamnă că celelalte zodii nu au calităţi care le pun în valoare. Şi femeile născute în zodiile Berbec, Rac, Fecioară, Scorpion, Săgetător, Vărsător şi Peşti au o eleganţă şi un rafinament aparte. Femeia născută în zodia Berbec ştie să îşi pună calităţile în evidenţă, femeia născută în zodia Rac cucereşte prin simplitatea şi inocenţa ei, femeia născută în zodia Scorpion este adepta luxului, în timp ce femeia născută în zodia Săgetător atrage prin dorinţa ei de libertate şi independentă. Femeia născută în zodia Vărsător atrage prin modul în care se comportă, iar femeia născută în zodia Peşti cucereşte aproape orice bărbat datorită sensibilităţii de care dă dovadă.

@shutterstock