Sunt cupluri alcătuite din două zodii care încă de la începutul relaţiei se înţeleg din priviri şi altele care după lungi bătălii,discuţii,certuri şi compromisuri,nu ajung la un numitor comun.

Haideţi să vedem împreună care sunt cele mai nefericite combinaţii de zodii.

 

1.         Berbec şi Scorpion

Nativii acestor zodii sunt atât de diferiţi încât cu greu pot rezista să stea în aceeaşi camerã fără a se certa. În cazuri extreme,dacă se ajunge la formarea unui cuplu,fiţi siguri că acesta nu va dura prea multă vreme deoarece Berbecul este o fire mai libertină,mai independentã care urăşte să dea explicaţii despre fiecare pas al lui. Scorpionul îşi doreşte mereu să deţină controlul în cuplu şi simte nevoia de acaparare a partenerului,din toate punctele de vedere.

 

2.         Taur şi Vărsător

Două semne total distincte care ar trebui să se atragă 100%,însă în cazul de faţă totul este pe dos. Nu există nici un fel de echilibru între cei doi şi semnele lor zodiacale,şi din această cauza vor apărea foarte multe conflicte. Taurul este perfect pentru o relaţie monogamă,liniştită şi trainică,alături de un partener care să se supună regulilor sale în ceea ce priveşte armonia cuplului. Vărsătorul este un non-conformist prin natura sa şi nu va ceda în faţa nici unei astfel de presiuni,indiferent de la cine ar veni.

 

Citeste articolul complet pe YVE.ro