Astrele şi Planetele ne influenţează comportamentul când vine vorba de partenerul de viaţă şi nu numai. În cele ce urmează vom vedea împreună care sunt cele 5 zodii care nu se dau la o parte când vine vorba de înşelat şi cum acţionează acestea.

 

1.         Săgetător

Nativul acestei zodii este mereu înclinat înspre distracţii,nou,extravaganţă. Urăşte monotonia şi va căuta mereu o persoană care-l poate stimula din toate punctele de vedere. În momentul în care îşi ia angajamentul faţă de un partener de sex opus,se aşteaptă că aceasta să facă şi imposibilul dacă este necesar pentru binele lui. Chiar şi aşa,cu toate strădaniile,asta nu înseamnă că nu va ceda în faţă unei femei care-l va provoca la o partida incendiară de amor.

 

2.         Vărsător

Vărsătorul poate zbura din floare-n floare fără că tu măcar să te gândeşti la asta. Îşi ascunde urmele foarte bine şi chiar dacă se întâmplă nefericirea să fie prins,va găsi motive puerile sau poate chiar te va părăsi zâmbind,dacă nu-i accepţi toate nebuniile. Este o persoană care se plictiseşte foarte repede şi dacă nu-şi găseşte balanţa în relaţia actuală,se va simţi nevoit să-şi caute toate cele necesare înafara acesteia,cu diferiţi necunoscuţi care-i stârnesc imaginaţia.

 

Citeste articolul complet pe YVE.ro