Să mergi la o cununie civilă şi să le dăruieşti mirilor un plic cu nişte bani poate fi o soluţie, însă dacă vrei să le arăţi dragostea din partea ta trebuie să-ţi arăţi creativitatea. 
 
Descoperă câteva idei de cadouri pentru cununia civilă, mai jos:
 
O vacanţă într-un loc la care visează de mult timp
 
Dacă sunteţi prieteni apropiaţi şi ştii cam ce preferinţe are cuplul care urmează să-şi unească destinele, atunci le poţi dărui nişte bilete de avion sau o vacanţă într-un loc în care visează de mult timp să ajungă. Puteţi, e asemenea, să apelaţi şi la alte cunoştinţe care să contribuie. 
 
O cameră foto cu ajutorul căreia să surprindă momentele frumoase
 
Dacă bugetul vă permite, puteţi să le dăruiţi mirilor o cameră foto cu ajutorul căreia să surprindă toate momentele frumoase din căsnicie. Cu siguranţă vor fi încântaţi. 
 
Aparate elecrocasnice
 
Dacă mirii la care mergeţi sunt mai practici şi ştiţi foarte bine ce nevoi au, atunci puteţi investi în diferite aparate electrocasnice, precum un robot de bucătărie, un blender ori un aspirator. Cu siguranţă se vor folosi de cadoul de la voi. 
 
Un tablou ori o icoană
 
O idee de cadou cu care nu vei da greş poate fi şi un tablou cu mirii ori o icoană sfinţită, în cazul în care sunt credincioşi. Acest cadou este potrivit şi dacă ştii că urmează să se mute într-o locuinţă nouă şi încă nu au apucat să amenajeze nimic.