Care sunt zodiile care vor avea noroc în plan sentimental în următoarele luni, află mai jos:


Berbec
Berbecii sunt preferaţii astrelor, din motive care le scapă şi lor. Până şi cei mai pesimişti şi retraşi dintre ei vor avea parte de cel puţin o şansă la dragoste, dacă nu chiar mai multe. Partea grea, în cazul nativilor din Berbec, e să treacă la acţiune. Obişnuiţi să-şi facă scenarii dintre cele mai negre, Berbecii ar putea afla cu surprindere că există şi oameni buni, cărora le pasă de cei din jur şi nu au intenţii ascunse. Aşadar, cuvântul de bază este curajul. În fond, nu e nimic de pierdut. În cel mai rău caz, lucrurile vor rămâne exact la fel ca până acum.

Citeşte şi: 9 motive pentru care zodia Leu este unică. Iubeşte fără limite, nu renunţă la visurile sale şi învinge întotdeauna

Gemeni
Se anunţă un sfârşit de 2019 incendiar pentru nativii din zodia Gemeni. O persoană misterioasă, cunoscută din senin, le-ar putea aduce fluturi în stomac, dar şi câteva regrete la pachet. După cum e de aşteptat, Gemenii vor face tot posibilul pentru a o da în bară în stilul deja consacrat, cu totul norocul din lume. Ceea ce nu înseamnă că afacerea va fi lipsită de distracţie. Din contra, e momentul pentru a face ceea ce, în urmă cu puţin timp, nici măcar nu îndrăzneau a-şi imagina. Dacă vor reuşi să se ferească de belele şi drame, ceea ce nu e tocmai uşor în cazul Gemenilor, treaba ar putea avea un final fericit, potrivit Observator.

Citeşte şi: 5 obiceiuri pe care le ai şi nu ştii că îţi aduc nefericirea. Renunţă imediat la ele!

Peşti
Copiii zodiacului ar face bine să ia dragostea în serios, nu ca pe o joacă. Şi să se pregătească sufleteşte, pentru că sunt foarte aproape de ceea ce îşi imaginează a fi jumătatea perfectă. Ce e drept, realitatea va fi puţin diferită de iluzia unei iubiri ca în filme, însă nu lipsită de aventură. Important este ca Peştii să afle cu precizie ceea ce îşi doresc, la modul concret. E aproape imposibil să găseşti ceea ce crezi că îţi doreşti dacă nu ştii, de fapt, ce cauţi.