Extrem de greu de impresionat, aceşti nativi par a fi imposibil de cucerit, însă dacă vei alege să depui eforturi considerabile ai mari şanse să le intri în graţii.
 
Care sunt aceste zodii greu de iubit, află mai jos:
 
Leu
 
Este bine cunoscut faptul că Leul are o personalitate puternică, dinamică şi captivantă, cu care vei ţine cu greu pasul. Siguranţa de sine şi independenţa fac din Leu o zodie pentru care trebui să depui mari eforturi de cucerire. Tot ceea ce îşi doreşte este să aibă alături o persoană cu aceleaşi caracteristici şi care să gândească la fel ca el de fiecare dată. Cu aşa pretenţii, nu este de mirare că îi va fi foarte greu să îşi găsească jumătatea.
 
Dacă te întâlneşti cu un Leu şi ai observat că nu există o conexiune profundă între voi, atunci este mai bine să te îndepărtezi. Nicio relaţie nu va funcţiona dacă între cei doi nu se consolidează o legătură puternică.
 
Capricorn
 
Nativul zodiei Capricorn se concentrează întotdeauna doar pe muncă. Se lasă complet absorbit de aceasta şi nu este deschis spre a avea o relaţie de dragoste sinceră, în care să se implice. Ţine cont doar de interesul financiar, şi puţine femei reuşesc să suporte această atitudine. Are tendinţa de a fi tot timpul practic şi de a analiza întotdeauna fiecare situaţie amănunţit, ceea ce a îl împiedică să vadă importanţa unei relaţii. Dar e un partener loial şi stabil, chiar dacă atât de greu de iubit, potrivit divahair.ro. 
 
Gemeni
 
Se ştie despre nativul zodiei Gemeni că îi lipseşte puterea de decizie şi stăpânirea emoţională. Îi este greu să comunice, iar celălalt va trebui să aibă o răbdare de fier pentru a afla ceva de la el. Înclinat fiind spre personalităţi duale, Geamănul se va confrunta cu situaţii din care nu va şti cum să iasă. Cu toate acestea, are o inteligenţă foarte dezvoltată, chiar dacă se îndepărtează uneori de realitate, pentru a trăi în propria lume. Îţi va fi greu să câştigi iubirea unui Geamăn, aşa că ai grijă care sunt armele cu care porneşti la drum.