Conştienţi de abilităţile pe care le au, dar şi dornici de aventură, aceşti nativi nu pot să nu cedeze tentaţiei şi să rateze şansa de a-şi împărtăşi viaţa între doi bărbaţi.
Care sunt zodiile care nu pot trăi fără un amant, află mai jos:
Berbec

Femeile născute în zodia Berbec preferă aventura, mai ales că obişnuiesc să se plictisească destul de repede. Nu concep ideea de a-şi împărţi viaţa cu un singur bărbat, motiv pentru care nu refuză posibilitatea de a avea un amant, mai ales că sunt de părere că acesta le condimentează din plin viaţa, făcând-o mai palpitantă şi mai dinamică. 

Leu

Persoanele născute în zodia Leu sunt conştiente de frumuseţea lor, pe care şi-o etalează cu mândrie, mai ales că adoră să fie în centrul atenţiei. Aceşti nativi acceptă să aibe un amant, pentru că adoră să fie admirate peste măsură. În plus viaţa lor se învârte în jurul aprecierilor, iar acest lucru nu face decât să le hrănească apetitul. 

Vărsător
Femeile născute în zodia Vărsător sunt mereu în căutarea bărbatului perfect, motiv pentru care sunt dornice să experimenteze pentru a găsi ceea ce-şi doresc cu adevărat. Ba mai mult, atunci când găseşte un bărbat care o face să râdă mai mult decât partenerul de viaţă ori îi oferă şansa de a-şi scoate la iveală o latură ascunsă, aceasta va accepta cu zâmbetul pe buze o relaţie extraconjugală.