Ingrediente pentru tort cu cacao şi bezea de nuci

Pentru blatul de cacao

● 170 g făină ● 50 g cacao

● 4 albuşuri ● 150 ml apă clocotită

● 6 gălbenuşuri ● 80 ml ulei

● 1 praf de sare ● 190 g zahăr

● 1 ½ linguriţă praf de copt

Pentru cremă

● 100 g ciocolată neagră

● 100 ml smântână pentru frişcă

● 20 g zahăr pudră

● 200 g căpşuni

Pentru blatul de bezea

● 2 albuşuri ● 150 g zahăr

● 1 praf de sare

● 1 linguriţă zeamă de lămâie

● 1 linguriţă amidon de porumb

● 100 g nuci

Pentru decor

● 200 ml smântână pentru frişcă

● 150 g zahăr pudră ● nuci

● fulgi de ciocolată

Află cum se prepară tortul de cacao şi bezea cu nuci pe clickpoftabuna.ro.