Iată tot ce trebuie să ştiţi despre viaţa lui Jamie Oliver!

 
Provine dintr-un mic sat din Essex,numit Clavering,dar se poate mândri că a devenit o marcă internaţională. La 36 de ani,are 15 restaurante deschise în toată lumea,a realizat 14 formate de emisiuni de televiziune şi opt documentare despre alimentaţie sănătoasă şi obiceiuri culinare şi a publicat 15 cărţi cu acelaşi specific. Cu adevărat,un maestru într-ale bucătăriei! Şi e clar cine găteşte acasă!
 
 
Cu aceeaşi pasiune cu care le arată gospodinelor cât de simplu şi rapid pot prepara o masă sofisticată din ce găsesc prin frigider,Jamie le pregăteşte zilnic soţiei sale,Jules,şi celor patru copii ai lor mâncăruri delicioase după reţete mai vechi,descoperite în cărţile de bucate ale părinţilor,sau mai noi,împrumutate din bucătăria internaţională ori,pur şi simplu,inventate ad-hoc. Secretul meniurilor sale stă în ingredientele proaspete,provenite chiar din gospodăria lui,lipsite de E-uri şi de toate artificiile agriculturii manipulate genetic,pe care Jamie le-a ridicat la rang de cult. Şi asta nu dintr-o fiţă de chef!