De la modul în care mănâncă, la modul în care se îmbracă şi felul în care vorbesc, atunci când vine vorba de respectarea regulilor, membrii Familiei Regale Britanice sunt un exemplu de urmat. Acelaşi lucru se întâmplă şi în momentul în care în Familia Regală se anunţă sosirea pe lume a unui nou membru. Este un eveniment mult dorit şi sărbătorit cu fast, însă, ca de obicei, proaspeţii părinţi se confruntă din nou cu reguli. Iată o parte dintre ele!

Aspect impecabil

Imediat după ce au născut, femeile cu sânge albastru nu au nicio scuză să uite de aspectul fizic. Ele trebuie să uite să arate impecabil, în momentul în care ies din spital cu copilul lor. De exemplu, Kate Middleton, s-a machiat şi a arătat impecabil, imediat după ce a ieşit din spital cu Prinţul George, în anul 2013. Ţinuta sa a fost atent aleasă, fiind un omagiu adus Prinţesei Diana, care a purtat o rochie similară atunci când a ieşit din spital cu Prinţul William. Un alt aspect important este că mamele cu sânge albastru trebuie să poarte pantofi eleganţi, deşi glazenele şi picioarele pot fi umflate după ce au născut.

Mulţi medici şi moaşe

În secolul al XVII-lea, femeile din Familia Regală erau ajutate doar de multe moaşe să nască. Însă, astăzi se acceptă o întreagă echipă medicală, formată din: moaşe, asistenţi medicali, medici şi alţi specialişti. Uneori, sunt implicate mai mult de 15 de persoane, pentru a se asigura că operaţia merge perfect. De pildă, la naşterea Prinţesei Charlotte au asistat 18 asistente, medici şi tehnicieni.