Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Jr. sunt în culmea fericirii. Vestea sosirii pe lume a băieţelului care a primit la naştere numele Alexandru, a fost dată chiar de soţul cântăreţei, pe pagina personală de Facebook.

”Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios şi sănătos, Alexandru Bănică. Eu şi soţia mea vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi în această perioadă , pentru faptul că ne-aţi respectat intimitatea şi pentru toate mesajele frumoase”, a scris muzicianul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#happyparents ❤️👼👶🏻

O postare distribuită de LAVINIA (@laviniapirvaofficial) pe

Mai 23, 2019 la 11:02 PDT

La o lună după ce a născut, Lavinia Pârva pare că reuşeşte să scape de kilogramele pe care le-a acumulat în cele nouă luni de sarcină.

Mai mult, vedeta a lansat şi o nouă piesă, arătând că nu vrea să stea departe de scenă.

Ştefan Bănică Jr. s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Lavinia Pârva, iar informaţia a făcut ocolul internetului, anul trecut, la începutul toamnei. Nu au existat însă detalii despre nunta celor doi, tocmai pentru că evenimentul s-a petrecut departe de ochii curioşilor, în Bulgaria.

Discreţi cu viaţa lor, Ştefan Bănică jr. a anunţat că va deveni tată pentru a treia oară în cadrul concertului său de la Sala Palatului, în faţa publicului.