Trăsături prin care recunoşti orice zodie – Berbec

Nativul în Berbec nu trece neobservat. Este zgomotos,vorbăreţ,are întotdeauna argumentele la el. Îl recunoşti după sprâncenele groase,în cazul bărbaţilor şi a celor bine conturate,în ceea ce priveşte femeile. Are multă energie şi se concentrează foarte bine când are de dus la capăt un proiect important din punctul lui de vedere,fie personal,fie profesional.

Trăsături prin care recunoşti orice zodie – Taur

Ochii frumoşi şi privirea profundă,seducătoare trădează pe cel născut în Taur. Îi place să aibă hainede calitate,din materiale fine. Este răbdător,organizat,delicat,calm,dar odată ce s-a decis să te convingă de ceva anume,are toate argumentele. Este încăpăţânat,răbdător,romantic,uneori prea precaut.

Trăsături prin care recunoşti orice zodie – Gemeni

Este foarte uşor să ghiceşti un nativ în Gemeni. Este sociabil,comunicativ,dinamic,plin de energie. Preocupat în aparenţă,este foarte atent la tot ce se petrece în jur. E fascinant,aventuros,dar poate fi duplicitar şi poate să-i judece destul de aspru pe cei din jur.

Trăsături prin care recunoşti orice zodie – Rac

Pe cel născut în Rac îl trădează zâmbetul sincer,privirea melancolică,faţa rotundă asemenea Lunii,care-i guvernează semnul zodiacal. Chiar dacă pare volubil,spune destul de puţine despre sine,mai ales celor pe care-i nu cunosc prea bine,pentru a se proteja. Se interesează de ceilalţi şi e gata să le acorde sprijinul la nevoie.

Trăsături prin care recunoşti orice zodie – Leu

Mândru,încrezător,cel născut sub semnul zodiacal Leu se vrea mereu în centrul atenţiei. Îi place să fie admirat,complimentat. Are mare grijă să se îmbrace bine,să fie atractiv. Poartă accesorii care atrag atenţia.

Trăsături prin care recunoşti orice zodie – Fecioară

E întotdeauna îngrijit,cu hainele la dungă,părul aranjat,elegant. E gata să-şi ajute prietenii şi rudele. Are simţ practice şi e destul de critic faţă de cei din jurul lui. E muncitor şi strângător,chair dacă uneori îşi mai face câte o plăcere.

Trăsături prin care recunoşti orice zodie – Balanţă

Privirea blândă şi ţinutele vestimentare ieşite din comun – iată prin ce se evidenţiazănativul în Balanţă. Are gust în materie de modă şi e atractiv. Totul e studiat,coafura e îngrijită. E sincer,romantic,iubitor şi grijuliu cu cei la care ţine,dar şi neiertător dacă i se face o nedreptate.

Trăsături prin care recunoşti orice zodie – Scorpion

Te săgetează cu privirea,are o aură de mister şi un magnetism puternic. Bărbatul Scorpion preferă să se îmbrace simplu,în culori precum negrul sau roşul. Femeia din aceeaşi zodie alege haine colorate şi accesorii delicate. Îi place să păstreze banii pentru zile negre,este loial,îi plac provocările,dar poate fi şi răzbunător,posesiv,gelos,secretos.

Trăsături prin care recunoşti orice zodie – Săgetător

Îl observe imediat după entuziasmul şi optimismul ieşite din comun şi molipsitoare. Este direct,onest. Are chipul prelung,o privire şi o atitudine care-ţi câştigă pe dată încrederea. Uneori,spun lucruri lipsite de tact,cu toate că nu-şi doreşte să ofenseze.

Trăsături prin care recunoşti orice zodie – Capricorn

Rareori vei vedea un nativ în Capricorn să ia iniţiativa în cuplu. În general,este rezervat,serios şi are o aură de autoritate. Se aşteaptă să-i fie recunoscute meritele şi importanţa atât pe plan profesional,cât şi personal. Preferă hainele scumpe,în culori neutre,metalice. Pentru ambele sexe,înfăţişarea şi maniera în care se prezintă în lume sunt esenţiale.

Trăsături prin care recunoşti orice zodie – Vărsător

Excentric,zâmbitor,optimist,agil,inteligent – iată ceea ce caracterizează nativul în această zodie. Îşi doreşte să se evidenţieze,să iasă din mulţime,să gândească atipic. Se plictitseşte destul de repede,aşa că schimbările sunt pentru el la ordinea zilei. Este generos şi gata să ajute pe cei care au diverse probleme.

Trăsături prin care recunoşti orice zodie – Peşti

Fire intuitivă,nativul în Peşti este sensibil la stările de spirit ale celor din jurul lui. Dacă este cineva lângă tine care-ţi poate descrie exact ceea ce simţi,acesta este el. Când se îndrăgosteşte,foarte rar este direct în dorinţa de a cuceri. Preferă să fie subtil. Îl recunoşti şi după vocea liniştitoare,ochii mari şi visători.