Unghiile tale se exfoliază,sunt îngălbenite sau şi-au pierdut strălucirea?Încearcă aceste tratamente naturiste şi vei avea unghii frumoase şi sănătoase.

Pe aceeaşi temă:

5 sfaturi pentru mâini catifelate

7 paşi pentru o manichiură franţuzească perfectă

Ulei de măsline pentru unghii exfoliate

Dacă unghiile tale se exfoliază,încălzeşte o lingură de ulei de măsline şiadaugă câteva picături de suc de lămâie. Aplică soluţia pe unghii,prin masareşi puneţi peste noapte nişte mănuşi de bumbac. Repetă tratamentul de două oripe săptămână.

Apă de trandafiri pentru unghii pătate

Petele de pe unghii pot dispărea cu ajutorul unei soluţii din treilinguriţe de apă de trandafiri,o linguriţă de glicerină şi una de suc de lămâie.Pentru a scăpa de petele albe şi pentru a reda culoarea naturală a unghiilor,unge-lezilnic cu acest preparat.

Germeni de grâu pentru unghii striate

În momentul în care pe unghie apar liniuţe mici paralele ai nevoie de untratament adecvat,pentru a le reda sănătatea. Înmoaieţi zilnic mâinile în uleicălduţ de germeni de grâu şi aşteaptă timp de 10 minute. Poţi adăuga şiconţinutul de la două-trei capsule de vitamina E.

Piper roşu pentru unghii care nu cresc

Pentru întărirea unghiilor şi pentru creşterea rapidă a acestora foloseşteun tratament dintr-o jumătate de linguriţă de piper roşu,10 linguri de apăfiartă şi o lingură de cremă de mâini. Aplică soluţia răcită pe unghii,masânduşor şi las-o să acţioneze timp de 15 minute,apoi clăteşte. Tratamentul sefoloseşte o dată pe lună.

Ceară de albine pentru unghii sibţiri

Poţi avea unghii puternice dacă foloseşti o mască din patru grame de cearăde albine topită,pe care o amesteci cu un gălbenuş de ou. Adaugă treptat şi uleide măsline,până obţii un amestec gros. Aplică tratamentul pe unghii seara,aşteaptă timp de 15 minute şi îndepărtează cu apă călduţă. Se recomandăfolosirea o dată pe lună,timp de 10 zile.