Iată câteva idei de ţinute cu trenci pentru această toamnă:

Trenciul este foarte versatil,şi poate fi găsit în diferite stiluri şi culori,fiind îmbrăcămintea exterioară pe care toată lumea ar trebui s-o aibă. În ceea ce priveşte culorile,negru şi camel sunt nuanţele cele mai des alese,mai ales toamna.

Dar dacă vrei altceva în această toamnă,alege trenciurile în culori vibrante. Sau,ce spui de trenciul cu imprimeu?Acest model de trenci este un must-have în această toamnă. La fel ca celelalte,se găseşte în mai multe stiluri şi culori,aşadar,ai de unde alege. Sunt pe gustul tuturor. De la modelul cu dungi la cel floral,la imprimeu leopard,precum şi unele modele abstracte,ele au fost reperate peste tot.

Atunci când alegi să îmbraci un astfel de trenci,restul ţinutei trebuie să fie simplă. Ele arată foarte bine când sunt purtate cu unele ţinute monocromatice. De exemplu,poţi alege articole vestimentare de diferite culori şi materiale,cum este o rochie.

De asemenea,trenciul poate fi destul de versatil. În afară de imprimeu,este diferit şi ca dimensiune. Pot fi scurte sau lungi,cu sau fără guler. De aceea,trebuie să-l alegi pe cel care ţi se potriveşte cel mai bine.

Credite foto:www.fashionsy.com