Lustră din cupru


Cuprul este un metal la modă anul acesta. Pentru a crea un contrast interesant, amplasează o lustră din cupru în bucătărie sau în living.

Scaune pliante din lemn


Scaunele din lemn dau un aer rustic, fără să „îmbătrânească” încăperea. Sunt potrivite în orice cameră. Dacă doreşti să creezi o atmosferă, poţi pune un covor de lână pe scaun.

„Pete” de albastru


Culoarea anului 2017 în ţările scandinave este albastrul. Poţi folosi diverse elemente decorative albastre, dacă le pui în contrast cu albul şi negrul.

Cactuşi


Dacă îţi plac plantele în ghivece, sigur vei îndrăgi şi cactuşii! În orice dimensiune, cactuşii reprezintă un strop de culoare vie necesar în orice locuinţă. Aceste plante nu necesită o îngrijire deosebită, au nevoie doar de multă lumină şi apă cam o dată la două săptămâni.

Pene


Fie că sunt naturale sau artificiale, penele sunt elemente care dau o notă subtilă de eleganţă şi le poţi plasa oriunde.

Calendare minimaliste


Îmbină utilul cu plăcutul! Decorează pereţii albi cu calendare mari, minimaliste şi ai un dublu avantaj. Nu vei mai uita data în care te afli, iar pereţii nu îţi vor mai părea „pustii”.

Dungi alb-negru


2017 este anul dungilor alb-negru. Probabil ai cumpărat deja o bluză în dungi, deci nu ezita să achiziţionezi şi elemente textile dungate pentru casă, fie că este vorba de perne ,lenjerii de pat sau draperii.

Bandă adezivă neagră


Lipeşte postere sau imagini printate cu bandă adezivă neagră. Este un mod excelent prin care poţi schimba o fotografie de pe perete oricând doreşti şi vei oferi un aer nonconformist încăperii.

Abajur din hârtie


Un abajur din hârtie, agăţat deasupra mesei de bucătărie, creează un efect fermecător prin efectele sale diafane şi poate înlocui clasicul candelabru.


Surse imagini: pinterest.com , home-designing.com