În perioada de carantină, multe dintre noi am încercat tot soiul de trucuri de înfrumuseţare pentru a ne bucura de o oarecare normalitate şi a ne păstra starea de bine. Te-ai gândit vreodată că nu doar alimentele se pot transforma în măşti faciale sau cremă de ras, ci şi ustensilele de bucătărie te pot ajuta să-ţi recucereşti perechea sau pur şi simplu să te simţi bine în pielea ta? Miranda Kerr a descoperit că în lipsa unui cleşte pentru gene se dovedeşte utilă o lingură. A împărtăşit tuturor experienţa ei într-un video pentru canalul de YouTube al publicaţiei Vogue. Rezultatul a fost uimitor, deci n-ar fi rău să încerci şi tu.

Cum să ai gene de invidiat cu ajutorul unei linguriţe

O banală linguriţă te poate ajuta să arăţi fantastic şi s­ă-ţi impresionezi partenerul. Uite cum trebuie să procedezi pas cu pas:

1. Alege o linguriţă cu marginile cât mai subţiri.

2. Întoarce-o cu dosul spre tine şi fixeaz-o la baza genelor, pe pleoapă.

3. Cu ajutorul degetului mare, împinge genele de-a lungul marginii linguriţei începând din colţul exterior al ochiului.

4. Timp de câteva secunde ţine genele cu degetul pe lingură, apoi eliberează-le. Repetă mişcarea de 2-3 ori.

5. Înaintează spre colţul interior al ochiului. Procedează la fel la genele de la ochiul opus.

La final, aplică rimel pentru fixare. Kerr a observat şi ea că genele au căpătat mai mult volum. „E bine să încerci ceva nou când eşti blocat!”, a spus ea amuzată după ce a terminat machiajul ochilor.

Pont

Ai grijă să nu presezi sau să tragi de gene în timpul procedurii, pentru a nu risca să le pierzi sau să le afectezi rădăcinile.

@shutterstock