1. Sincronizarea este totul

Dacă ai de gând să faceţi dragoste în parc,într-o zi în care nu mai găseşti un loc pe bancă,trebuie să fiţi sincronizaţi 100%. Nu există loc de greşeli. Ambii trebuie să fiţi excitaţi la cote maxime. Pentru asta vă puteţi stârni reciproc prin sms-uri cu tentă sexuală,atingeri fugare,priviri fierbinţi sau mesaje încărcate de erotism,transmise în şoaptă.

În momentul în care decideţi să acţionaţi,aveţi grijă să nu fie nimeni în preajmă şi faceţi totul contracronometru. Nu aţi vrea să fiţi descoperiţi de vreun copil venit în tufiş în căutarea mingii lui.

2. Ai grijă cum te îmbraci

Nu ai nevoie de haine în culori aprinse,care să atragă toate privirile asupra ta. Roşu,albastru,galben,portocaliu fluorescent,toate sunt culori care acţionează ca un neon. Culorile de camuflaj,cum ar fi verde închis,maro,chiar şi negru,sunt potrivite pentru astfel de situaţii. În plus,o rochie sau o fustă îţi vor fi de un real ajutor. Aceste piese vestimentare maschează cel mai bine un act sexual,ca să nu mai vorbim de faptul că dacă sunteţi prinşi,scapi de situaţia jenantă în care nu ştii cum să tragi mai repede pantalonii pe tine.

3. Uită de lenjeria de corp

Lenjeria intimă nu face decât să încurce atunci când faci sex în public. Nu e ca şă când aţi avea un program strict,dar fă tot ce se poate pentru a preveni pierderea de timp pe detalii tehnice. Sigur că,în rest,chiloţii şi sutienul au rolul lor bine stabilit.

4. Ridică un picior

Daca eşti genul de persoană care vrea doar să stea cât mai comod în timp ce întreţine relaţii intime,atunci s-ar putea ca sexul în public să nu fie pentru tine. Bineînţeles,dacă eşti pe o plajă pustie,unde nu a trecut picior de om într-o săptămână,sau într-un lan de grâu duminica,poţi face cum simţi. Dar,dacă nu,trebuie să găseşti un punct de sprijin (copac,clădire,capota maşinii) pe care să sprijini piciorul ridicat. Astfel,penetrarea va fi mai profundă şi mai rapidă.

5. Treci peste preludiu

Preludiul are efect  atunci când tu şi iubitul tău sunteţi acasă. Totuşi,trebuie să reciteşti punctual 1 pentru a vedea ce este de făcut ca să fiţi excitaţi amândoi în momentul culminant.

6. Nu încerca să recreezi o scenă de film

Pentru actorii de la Hollywood orice scenă este posibilă. Ei fac lucrurile să pară atât de simple. Dar,în realitate,nimic nu merge ca pe roate. Şi aşa rişti mult făcând sex în public,nu întinde coarda şi mai tare încercâd să faci figuri pe care nu le-ai mai făcut vreodată.

7. Pregăteşte o scuză

Presupune că se întâmplă să fii prinsă-există întotdeauna o astfel de şansă,nu? Acesta este momentul tău să străluceşti. Lasă actriţa din tine să iasă la suprafaţă. Oricum momentul penibil deja s-a consumat,dar de ce să nu te amuzi găsind scuze amuzante şi să îţi faci o ieşire din scenă spectaculoasă? Cum ar fi să îi spui poliţistului că iubitul tău te ajuta să scoţi inelul pe care l-ai înghiţit din greşeală? Sau în cazul în care faceţi sex oral,că te ajuta să smulgi un fir de păr pubian. Sună ridicol? Nimic nu e mai ridicol decât să fii prinsa în plină desfăşurare.