Pe aceeaşi temă:

Trucuri pentru un bust seducător

Trucuri pentru un ten impecabil

Tratamentele de îngrijire nu numai că vor faceca pielea să arate mult mai bine,dar o vor hidrata şi astfel va suporta maiuşor expunerea la soare.

Pentru mâini catifelate

În afara cremei speciale pentru mâini pe careo foloseşti,este bine să facisăptămânal un tratament de întreţinere cu ulei de măsline. Încălzeşte puţinulei la bain-marie şi ţine 5 minute mâinile în uleiul călduţ,masând uşordegetele şi unghiile la nivelul cuticulelor.

Un ten perfect cu produse naturale

Aplică săptămânal o mască nutritivă folosind ingredientenaturale,în funcţie de tipul de ten. Pentru un ten gras sunt indicate sucul delămâie,căpşunile,kiwi. Pentru tenul uscat foloseşte lapte,miere,ulei demăsline amestecate cu tărâţe. Indiferent de tipul de ten,ai grijă să protejezizona din jurul ochilor cu o cremă grasă şi să nu întinzi masca în acea regiune.

Peelingul face minuni

Dacă înainte de duş vei face un peelingcu sare grunjoasă amestecată cu ulei demăsline (două linguri de ulei la un pumn de sare),pielea ta va devenimătăsoasă,nu vei mai vedea nici urmă de puncte negre şi vei scăpa de celulelemoarte. Aplică după duş,când pielea este încă udă,o cremă hidratantă pe totcorpul. Dacă ai probleme cu călcâiele,curăţă-le bine la duş cu o piatră ponce,aplică puţin unt şi masează uşor. Pune o pereche de şosete de bumbac şi lasă-lepână dimineaţa.